Styrk kvaliteten af dit kontor med et mødelokale

Hvis du vil have en vis seriøsitet omkring dit kontor, så er det nødvendigt med et mødelokale. Et mødelokale kan både være til stor gavn internt i virksomheden, hvis du fx ønsker at holde onsdagsmøder, MUS-samtaler og meget andet. Det kan også være, hvis du skal afholde jobsamtaler eller et møde med nye samarbejdspartnere. Et kontor kan nærmest ikke undvære et mødelokale.

Hvad er forskellen på et konferencecenter og mødelokale?
Det er ofte størrelsen, som afgør, hvorvidt der er tale om et konferencecenter eller mødelokale. Samtidig er det sjældent set, at kontorer har store konferencecentre, med mindre de er en af de store internationale virksomheder på markedet. Konferencelokaler finder du også ofte på hoteller og lignende, som du kan leje dig ind på. Så hvis du ikke har et konferencecenter hos dig, kan du booke dig ind hos diverse hoteller.

Et mødelokale er ofte af mindre størrelse, hvor der som minimum er plads til 10 mennesker. Dette kan være en fordel, når du skal have mere private rammer.

Indret dit mødelokale på bedste vis
Det er vigtigt, at du har gode rammer omkring dig i dit mødelokale. Dine ansatte eller samarbejdspartnere skal føle sig trygge og rolige, så det kan danne grundlaget for et tillidsvækkende samarbejde. Gør derfor gerne noget ekstra ud af indretningen af dit mødelokale.

  • Skaf nogle gode møbler, som er komfortable, og som både kan klare de korte og de lange møder.
  • Belysningen er vigtig! Hav eventuelt dæmpbare kontakter, så du nemt og hurtigt kan styre lysstyrken. Der må også meget gerne være store åbner vinduer, så lokalet virker indbydende.
  • Teknologien skal være i orden. I kraft af at alt bliver digitalt, er det også vigtigt, at du har de teknologiske hjælpemidler i orden såsom fx et whiteboard.
  • Vær ikke bange for farver og mønstre. Giv gerne dit mødelokale lidt personlighed, så det ikke blive de kedelige gængse grå, hvide og mørke farver.
  • Således skal du endelig bare give den gas med indretningen, som skaber gode rammer om dine fremtidige møder. Dine mødelokaler siger også meget om din virksomhed, og med den rette indretning kan du gøre den utroligt indbydende.