Kontor på Frederiksberg

Frederiksberg er en attraktiv kommune med sine fredelige boligkvarterer, gode shoppingmuligheder samt grønne områder som Frederiksberg Have og Søndermarken. Den centrale placering, der læner sig op ad Indre By, og det rige byliv gør Frederiksberg populært, hvad angår leje af kontor.

Leder du efter kontor til leje på Frederiksberg, vil du hovedsageligt finde kontorlokaler i Indre Frederiksberg og området omkring Flintholm.

Er du på udkig efter et nyt kontor på Frederiksberg? Så kan du med fordel læse videre og få information om områderne på Frederiksberg og mulighederne for kontorlokaler til leje.

  • Indre Frederiksberg
  • Flintholm

Indre Frederiksberg

Indre Frederiksberg dækker området fra Søerne til Falkoner Allé mellem Vesterbrogade og Åboulevarden. Hovedårene i området er Gammel Kongevej og Falkoner Allé, hvor de fleste kontorlokaler til leje vil kunne findes. Frederiksberg er en selvstyrende bydel / kommune liggende inden for Københavns kommunes area, hvilket er ganske unikt i dansk sammenhæng.

Indre Frederiksberg er præget af tæt bebyggelse og huser mange kontorer foruden en række mindre kontorfællesskaber, hvor du kan leje et kontor eller en arbejdsplads, du deler med en anden virksomhed. Derudover byder Indre Frederiksberg på to kontorejendomme, Falkonercentret og Codanhus, hvor der lejes kontorlokaler til en række virksomheder.

Frederiksberg huser blandt andet Københavns Zoologiske Have, Frederiksberg Gymnasium og Copenhagen Business School (tidligere kaldet Handelshøjskolen i København), og selvfølgelig Frederiksberg Have.

Roskildevej som forbinder Indre by, Vesterbro og Frederiksberg med Rødovre, Hvidovre, Valby, Brøndby og Vestegnen løber igennem Frederiksberg langs Zoologisk have. Dette medfører at tilkørselsmuligheder til kontorer i området er nemt, men dog ganske trafikeret. Dog er det nemt med bus, da 9A kører mellem Københavns Hovedbanegård og Glostrup station. Samtidig har Frederiksberg adgang til Metro flere steder, mens S-toget krydser ved Flintholm.

Generelt er priserne på både erhvervslejemål og private lejemål høje på Frederiksberg, så søgerr du et kontor til leje på Indre Frederiksberg, vil du primært kunne finde kontorer i størrelsen 150– 300 kvadratmeter i prisniveauet 1.000 – 1.300 kr. pr. kvadratmeter.

 

Flintholm

Flintholm er en bydel i Frederiksberg Kommune, der tidligere blev anvendt til gasproduktion. Siden da har området være præget af lagerlokaler og leje af kontor til hovedsageligt Frederiksberg Forsyning. I området omkring Flintholm planlægges der en række større byggeprojekter, der skal skabe endnu flere erhvervs- og kontorlokaler.

Området er hovedsageligt kendt som et trafikalt knudepunkt for den offentlige trafik, da metroen, S-toget og busser mødes her, hvilket gør det optimalt for en virksomhed at have kontor her, som følge af nem transport for virksomhedens medarbejdere, samt tilknyttede partnere. Bureauer, IT-virksomheder, udvikling, programmering, salg- og marketingvirksomheder vil have stor gavn af enten et filial eller fast base her.

Er du på udkig efter et kontor til leje i Flintholm, kan du hovedsageligt finde kontorlokaler til leje i størrelsen fra 500 kvadratmeter og op i prislejet 1.100 til 1.400 kr. pr. kvadratmeter.

 

CBS – Lige midt i det hele

Det tidligere Københavns Handelshøjskole, CBS, har “hovedkvarter” på Solbjerg Plads lige ved Frederiksberg metro station. CBS’ lokationer og forelæsningssale er dog spredt ud over store dele af Frederiksberg, hvorved der ofte ses studerende vandre frem og tilbage.

Samtidig er der mange HD studerende på CBS, hvorved det for virksomheder med sådanne ansat vil være en logistisk fordel at have kontor eller kontorpladser nær enten Metro eller CBS. Copenhagen Business School har etableret CSE – Copenhagen School of Entrepreneuring – som er et coworking kontor på to etager for diverse startups som CBS studerende etablerer, mens det samtidig lader iværksætterne sparre og hjælpe hinanden.

Ønsker du at have din egen kontorplads men samtidig være en del af et hyggeligt fællesskab der fordrer kreativitet og innovation? Så er et kontorfællesskab perfekt til dig! På Lokalebasen.dk får du en nem og overskuelig oversigt over kontorfællesskaber til leje på Frederiksberg. Med mange års erfaring er du hos Lokalebasen.dk sikret en god service, og du vil hurtigt kunne finde, hvad du leder efter. Tjenesten er helt gratis for dig som lejer, så start din søgning i dag, og find dit nye kontor.

Flere innovative kontorfællesskaber er opstået i kølvandet på den finansielle krise, hvilket tillader store som små virksomheder, at få plads til deres virksomhed. Samtidig kan der køber forskellige services, eksempelvis telefonpasning, således at de erhvervsdrivende nemt kan drive deres virksomhed, og selv ringe til kunder, samarbejdspartnere og leverandører når det passer ind – frem for at sidde ved en forstyrrende telefon.

 

Statistik for Frederiksberg

Generelt er det blevet attraktiv at bo på Frederiksberg, både kommercielt og privat, til trods for de høje priser. Herfor har ses det at flere ejendomsselskaber opfører bygning til udlejning. I perioden 2013-2015 er antallet af kontorer steget fra 1154 til 1207. Samtidig er der set flere nybyggerier til private, hvorved antallet af husstande er steget fra 51.293 til 54.153 i samme periode.

Her kan du finde muligheder for investering i ejendomme på Frederiksberg

Er du også interesseret i en god handel og evt. aktiv på investeringsmarkedet for ejendomme i Frederiksberg eller omegn? Så er Lokalebasen din mest optimale partner. Jagter du et fantastisk tilbud og afkast, eller ønsker du at sælge en ejendom, kan Lokalebasen.dk hjælpe dig med begge dele. Med god erfaring indenfor branchen, finder du ikke et site med et mere optimalt udvalg af investeringsejendomme til salg i Frederiksberg eller andre dele af København for den sags skyld. Lokalebasen.dk har stor erfaring indenfor branchen og kan gennem sine forretningsforbindelser skabe de muligheder du søger og hjælpe dig med lige præcis dine behov. Klik på foregående link for at se nærmere.

 

Derfor skal du have kontor på Frederiksberg

I følgende video kan du blive klogere på, hvorfor du skal udleje kontor på Frederiksberg.