Kontorlokaler i Gladsaxe og Bagsværd

Gladsaxe og Bagsværd er forstadsområder til København, der grænser op til Gentofte, Lyngby, Herlev og København. I begge områder findes der et mindre handelscentrum, der huser dagligvarebutikker samt et bredt udvalg af specialbutikker. Antallet af kontor til leje i områderne er begrænset, men du vil kunne finde kontorlokaler til leje i mange størrelser.

 

Har du ikke nok plads på dit kontor, og overvejer du at flytte din virksomhed til et nyt kontor i Gladsaxe eller Bagsværd? Så kan du med fordel læse videre og få information om områderne samt mulighederne for at leje et kontor. Du kan herunder læse om kontorlejemål i Gladsaxe og Bagsværd.

Kontorer i Gladsaxe

Erhvervsområdet i Gladsaxe er centreret omkring Gladsaxe Trafikplads samt det tidligere TV-byen, der efter DR flyttede ud blev bygget om til kontorlokaler og boliger. Området omkring trafikpladsen blev grundlagt i 1960’erne, og har de seneste 10 år været i gennem en rivende udvikling, hvor gamle bygninger blev revet ned og erstattet af ejendomme med kontorlokaler til leje.

Du vil kunne finde et enkelt kontorhotel i området, hvor du har mulighed for at leje et kontor, der indeholder en række services. Leder du efter et nyt kontor i Gladsaxe, kan du finde kontorlokaler i mange størrelser. Prisniveauet for at leje et kontor, vil primært ligge mellem 600-1.200 kr. pr. kvadratmeter.

Få kontor i Gladsaxes attraktive erhvervskvarter

Med en optimal placering i det eftertragtede erhvervscenter er det nu muligt at leje kontorlokaler med særligt god eksponering. Således er kontorlejemålet på Gladsaxe Møllevej klar til udfoldelse og blive til en aktiv del af området, der er under hastig udvikling.

Ligeledes tilbydes der lige nu desuden også kontorlokaler på Gladsaxevej, hvor der udover de centrale tilkørselsmuligheder desuden også tilbydes gratis parkering. Derudover tilbydes der desuden også særdeles gode forhold for lagerlejemål, der med den særligt gode beliggenhed, desuden også er opført med høje lofter og gode indgangsporte.

Kontorlokaler med direkte tilkørsel fra hele Nordsjælland og København

Imellem området Gyngemose i syd og Lyngby Sø i nord ligger Gladsaxe kommune. Med den centrale placering er der direkte opkobling både til Hillerødmotorvejen, Helsingørmotorvejen nordpå samt motorring 3 og motorring 4, ligesom der naturligvis også er direkte adgang til Hovedstadens mange muligheder.

Derudover har Gladsaxe et stærkt foreningsliv og adskillige gode idrætsfaciliteter med både Gladsaxe Stadion, Gladsaxe Sportscenter samt Teatergruppen Gawenda.

Kontor i Bagsværd

Blot 12 km fra Centrum af København udfolder Bagsværd sig i den smukke natur, der omkranser Lyngby Sø. Med en rejsetid på blot 25 min med DSB fra Nørreport er Bagsværd desuden koblet tæt sammen med indre København, ligesom bydelen desuden også har direkte tilkørsel til både Hillerødmotorvejen, Helsingørmotorvejen samt motorring 3 og motorring 4.

Med kontor i Bagsværd får man dog ikke kun en central placering i forhold til Nordsjælland og Storkøbenhavn, man får også nogen særligt kompetente naboer. Således har medicinalvirksomheden Novo Nordisk sit hovedkvarter i Bagsværd med ca. 4.000 ansatte. Og på det sportslige plan har fodboldklubben AB hjemmebane i Bagsværd, hvorfra de spiller i Danmarksturneringens 1. division.

De fleste ejendomme der huser kontorlokaler ligger nær stationen, hvor du samtidig vil kunne finde et kontorfællesskab, hvor du kan leje et kontor eller blot en arbejdsplads. Mangler du kontorplads, og søger du et kontor i Bagsværd, kan du finde kontorlokaler mellem 500 til 2.000 kvadratmeter. Prisen for at leje et kontor, vil primært ligge mellem 700 til 1.000 kr. pr. kvadratmeter.

Statistik for Gladsaxe og Bagsværd

Dette forstadsområde til København har været hårdt ramt efter finanskrisen idet mange større virksomheder har drejet nøglen eller har mindsket deres aktivitet gevaldigt. Antallet af erhvervslejemål som henvender sig til kontor eller service virksomheder er mindsket markant som følge heraf.

Selv efter både finanskrisen og den europæiske gældskrise fortsætter ledigheden med at stige. Antallet af kontorlejemål er faldet fra 704 til 625 i perioden 2013-2015. Dette sker samtidig med at lokaleledigheden i Bagsværd pt. ligger med en tomgangsrate på over 21 %. En så høj tomgang ses kun i indre by i København, som følge af det høje huslejeniveau (høje priser pr. m2).

Samtidig er området meget afhængigt af de store medicinalvirksomheder i området; Novo Nordisk, LEO Pharma og Pfizer som ligger i Bagsværd og Ballerup. Herved er beskæftigelsen præget af både høj uddannet arbejdskraft inden for test og udvikling, decideret produktionsarbejde, samt administration og distribution – hvilket falder godt sammen med den gode infrastruktur og fantastiske tilkørselsmuligheder, som følge af Ring 4 (O4) og motorvej E47, som forbinder Københavns området med Køge og Nordsjælland.

I samme periode er antallet af husstande faldet fra 23.225 til 19.947. Dette skyldes hovedsageligt, at mange er flyttet ind om byen, mens flere lokalplaner er blevet ændret og har herved nedlagt boligområder, grundet udvidelser i infrastrukturer.

Investeringsejendomme til salg i Gladsaxe og Bagsværd

Er du specifikt på udkig investeringer i fast ejendomme i Gladsaxe og Bagsværd, kan mulige investeringsemner findes på Lokalebasen.dk. Som din erfarne partner på markedet kan Lokalebasen.dk i samarbejde med sine forretningsforbindelser yde dig den optimale eksponering på markedet for investeringsejendomme til salg i Gladsaxe eller Bagsværd for eksempel.

Med de mange fine muligheder i området, er der naturligvis også mulighed for at investere i ejendomme. Hertil anbefaler vi man holder sig opdateret med listen over investeringsejendomme i område via vores samarbejdspartner Lokalebasen.dk.

Denne portal er under rivende udvikling og det er bare om at komme med når Danmarks førende og mest innovative portal for erhvervsejendomme viser vejen for internetportaler og handel på nettet. Se ovenstående link for at komme ind på siden, og kom i gang med en søgning med det samme eller opret dig og start med at annoncere dine ejendomme med det samme.

 

Vigtigheden i Teambuilding

Teambuilding aktiviteter er vigtige for alle virksomheder. Ønsker du kontor til leje i Bagsværd, så kan du med fordel se denne video, og blive inspireret til hvor jeres næste teambuilding aktivitet skal finde sted.