Kontor til leje i København V

Vesterbro er en bydel i København, der strækker sig fra Rådhuspladsen langs Vesterbrogade og ud til Frederiksberg. Bydelen er de seneste år blomstret op og i takt med byfornyelsen, er det blevet et hipt sted at bo.

Det centrale Vesterbro er præget af tæt bebyggelse hovedsageligt beboelsesejendomme, hvor kun et lille antal er indrettet til kontor. Søger du da et kontor på Vesterbro, er leje af kontorlokaler mest dominerende i områderne omkring Rådhuspladsen og Kalvebod Brygge.

Se ledige kontorlokaler til leje i København V

Søger du kontorlokaler i København V? Så kan du med fordel læse videre og få information om områderne i København V og mulighederne for leje af kontor. Kontorer kan blive fundet for Vesterbro, Kødbyen, nær Rådhuspladsen, Kalvebod Brygge og Carlsbergområdet.

Kontor på det centrale Vesterbro

Antallet af kontorlokaler til leje på det centrale Vesterbro er forholdsvis begrænset og består primært af mindre kontorlejemål placeret på 1. sal. Kontorer på det centrale Vesterbro henvender sig primært til små eller mellemstore virksomheder, der beskæftiger sig inden for reklamebranchen, design eller arkitektur. På det centrale Vesterbro vil du desuden kunne finde enkelte ejendomme, der kun indeholder kontorlejemål.

Er du på udkig efter et kontor til leje på Vesterbro, findes der to kontorhoteller beliggende på Vesterbrogade. Det ene er et kontorfællesskab, og det andet ved navn Eurocenter er både et kontorhotel men tilbyder desuden traditionel kontorudlejning.

Kontorlokaler i Kødbyen

Kødbyen ligger i hjertet af København mellem Hovedbanegården, Dybbølsbro, Halmtorvet og Skælbækgade. Kødbyen var oprindeligt et sted for fødevarevirksomheder men har i gennem de seneste år været i gennem en rivende udvikling. Kødbyen er i dag et attraktivt kulturelt smørhul, hvor restauranter, barer, fotografer og designvirksomheder ligger side om side. Der sker samtidig en masse i området, i forhold til events og lignende. Kødbyen huser både iværksættere, advokater, IT-virksomheder og ikke mindst servicevirksomheder.

Er du på udkig efter et kontor til leje i Kødbyen, vil du primært kunne finde mindre kontorlokaler til leje i størrelsen 100 – 300 kvadratmeter i prislejet 600 til 1.100 kr. pr. kvadratmeter.

Mødelokalet former dine alliancer

Det sted du mødes med en potentiel partner for første gang har stor betydning for hvordan samarbejdet vil ende. Derfor er langt flere indre virksomheder begyndt at invitere til møde på restauranter, konferencecentre og hoteller, for at imponere modparten. Og det med god grund! Langt de fleste ledere ser positivt på at blive inviteret ud af huset til møde, både for fornøjelsens skyld, men også fordi oplevelsen huskes som noget positivt, hvorved samarbejde nemmere fremkommer ved brug af eksterne mødelokaler og konferencecentre.

Se ledige mødelokaler København V

Carlsbergområdet

På det gamle Carlsbergområde projekteres der med at oprette en helt ny grøn bydel. Området dækker over 600.000 kvm., og i det skitserede forlæg planlægger man, at der skal bygges både boliger, skoler, kulturinstitutioner og erhverv på de mange kvm.

Carlsberg har været med til at sponsorere store dele af den nye bydel kaldet Carlsberg Byen, både med et nyt S-tog stop, samt flere bygninger velegnet til kontor, bureau, servicevirksomheder, agenture, showroom, samt flere nye ledige butikslokaler og boliger. Der er herved pustet nyt liv i bydelen ud mod Valby. Der kan læses mere om denne nye bydel på deres hjemmeside carlsbergbyen.dk.

Man regner med, at ca. 45 % at det samlede areal vil blive udlagt til erhverv, herunder en stor del til kontor udlejning. Bydelen forventes først at være fuldt udbygget om 8 -12 år.

Rådhuspladsen og nærliggende kontorer

Rådhuspladsen er et af de mest befærdede steder i København og huser et utal af små og mellemstore kontor lejemål. I området omkring Rådhuspladsen vil du kunne finde flere kontorhoteller og kontorfællesskaber herunder et af Danmarks mest attraktive kontorhoteller.

Er du på udkig efter et kontor beliggende midt i Københavns puls, kan du primært finde kontorlokaler i størrelsen 200 – 5.000 kvadratmeter i prisniveauet 1.100 til 1.400 kr. pr. kvadratmeter.

Erhvervslokaler på Vesterbro

Kalvebod Brygge – Kontorer langs Sydhavnen

Kalvebod Brygge er navnet på området langs Københavns Sydhavn. Området er huser mange store moderne kontorejendomme samt kontorer, der primært er i størrelsen 600 kvadratmeter og op i prislejet 1.400 – 1.800 kr. pr. kvadratmeter.

Området i anden række fra vandet er ligeledes ved at blive omdannet til decideret kontorområde. Bl.a. er SEB Bank undervejs med en ny stor ejendom med kontorlokaler, der skal huse deres hovedsæde samtidig med at kontorer skal lejes ud til virksomheder inden for den finansielle sektor

Generelt er der dog en kedelig udvikling i København V, specielt inden for kontor og husstande. I 2013 var der 3.795 registrerede kontorer, mens der i 2015 var mindre end 1.300. Samtidig er antallet af husstande faldet med mere end 5.500, fra 28.704 til 21.513 i 2015. Herved er der rift om kontorerne i denne bydel, idet markedsudbuddet er blevet mere end halveret, hvilket også har medført et højere prisniveau for erhvervslejemål i dette område.

Hvis du leder efter investeringsejendomme i København V, er Lokalebasen den optimale side til dit formål. Her kan du finde alt i investeringsejendomme både køb og salg i hele Danmark. Lokalebasen har kæmpe erfaring indenfor investeringsejendomme og salg af disse, og formidler gerne dine ejendomme eller hjælper dig med en søgning efter det samme.

Med Lokalebasen som partner bliver din søgning både let, hurtigt simpel og ligetil, klik blot på dette link for investeringsejendomme til salg på Vesterbro, og bliv inspireret af det kæmpemæssige udvalg på siden i København og omegn. Vi garanterer dig for, at du finder hvad du leder efter.

Leder du efter et kontor, men ønsker ikke at foretage en for stor investering? Et kontorhotel er en fleksibel løsning for enhver virksomhed med skiftende behov. Lokalebasen.dk gør din søgning efter kontorhoteller i København nem og hurtig. Med et stort udvalg af kontorer i København, vil du med sikkerhed kunne finde et lokale der passer med dine mål og behov.

Lær København bedre at kende

Ønsker du at udleje kontor i københavn? Så kan du med fordel se denne video, og blive klogere på den gamle handelsby som er København