Kontorlokaler i Brønshøj og Vanløse

Brønshøj og Vanløse er forstæder til København, der primært består af beboelsesejendomme. Begge områder er eftertragtet, da områderne huser et utal af villaer og parcelkvarterer. Antallet af kontorlokaler til leje er begrænset i området.

Naturkultur i byen

Med Utterslev Mose i nord og Damhussøen i syd udfolder Brønshøj og Vanløse sig som en del af Storkøbenhavns grønne og kreative områder. Således er særligt det kulturhistoriske islæt tilgået områderne idet flere af Bjarne Reuters romaner foregår i Brønshøj derblandt ’Busters Verden’, ’Når Snerlen Blomstre’ og ’Månen over Bella Bio’.

Derudover er Brønshøj og Vanløse tæt forbundet til både det indre København, som kan tilgås direkte med både, bus, tog og metro, ligesom Motorring 2 løber langs bydelene der dermed kobles direkte op på både Hillerød Motorvejen og Helsingør Motorvejen.

Kontor helt tæt på

Med kontor i Brønshøj eller Vanløse er der dermed mulighed for en særlig unik beliggenhen, med en enkel logistik og naturskønne grønne områder. Således tilbydes der lige nu disse ny istandsatte kontorlokaler der med en central beliggenhed udbydes med lyse og præsentable lokaler udsmykket af kunstner Poul Gernes

Se kontorlokaler i Brønshøj

Se kontorlokaler i Vanløse

Shoppingmekka åbner i Vanløse

Udover central placering for kontorpladser og kontorlokaler kan Vanløse nu også snart lægge konkurrence til de større indkøbscentre på Frederiksberg og i Rødovre. Til sommer 2017 forventes det nye shoppemekkka ’Kronen Vanløse’ at stå klar. Det nye center er opkald efter den gamle magarinefabrik Kronen på Jylingevej, og når centeret åbner dørene i sommervarmen byder de deres gæster velkommen med intet midnre end 59.000 kvadratmeter, som bliver en samling af 75 dagligvarer-, indretnings-, modebutikker og restauranter.

Såfremt du er interesseret i butikslokaler eller showrooms for din virksomhed, kan du med fordel tage et kig på butik-leje.dk, hvor her er beskrivelser og guides til at finde de rigtig butikslokaler og erhvervslokaler til showroom, sådan at du kan vise dine produkter frem.

Statistik for Brønshøj og Vanløse

Generelt set vinder området ikke ligefrem. I følge Danmarks statistik var antallet af registrerede kontorlejemål 768, hvilket er faldet med mere end 20 %, da man i 2015 blot ser 507 kontorlokaler. Dette kan skyldes omlægning af lokalplaner, samt renovering.

Samtidig ses en mindre fraflytning fra området i samme periode, da der i 2013 var opgivet 45.209 husstande, mens der i 2013 blot er 37.329. Herved ses det området er udsat for fraflytning hvilket kan skade erhvervslivet, og særligt butikslivet.

Transport i Brønshøj

I følgende video kan man se Brønshøjs sidste sporvogn. I dag foregår transport til kontorkaler i Brønshøj med tog, bus eller bil.