Kontorlokaler i Herlev og Ballerup

Herlev og Ballerup er forstæder til København, og områderne er domineret af erhvervsbyggeri samt en række ejendomme med kontorlokaler til leje. De nyere bygninger der tilbyder leje af kontor ligger primært længst væk fra hovedstaden. De ældre bygninger med kontorlokaler til leje ligger hovedsageligt tættest på Hovedstaden.

Godt 20 minutters togtur fra Indre by, København møder man stationsbyen Herlev. Herlev by har sine aner langt tilbage til 1300-tallet, men det var først i 1879 hvor Frederikssundsbanen blev anlagt, at der blev etableret en station, som siden hen blev hjørnestenen for byens udvikling.
I dag er Herlev tæt etableret med både virksomheder, etageboliger, villaer, kollegier og dagligvarerbutikker. Og traditionen tro er trafikken stadig en stærk spiller for forstadsbyen, idet Herlev i dag er et trafikalt knudepunkt med samlinger af både Herlev Hovedgade, Frederikssundsvej samt motorring 3.

Mangler du plads på dit kontor, og overvejer du at flytte din virksomhed til et nyt kontor i Herlev eller Ballerup? Så kan du med fordel læse videre og få information om områderne samt mulighederne for leje af kontorlokaler.

Leje af kontor i Herlev

Herlev er en bydel beliggende i Herlev Kommune, der huser mindre og mellemstore virksomheder og ejendomme, der primært er en blanding mellem kontorlokaler, produktion og lager.

Søger du efter et kontor til leje i Herlev, vil du primært kunne finde ældre kontorer i størrelsen 250 – 2.000 kvadratmeter i prislejet 500 – 700 kr. pr. kvadratmeter. Leder du efter et kontor i et nyere byggeri vil prisen typisk være 100 – 200 kr. dyrere. Ønsker du at leje et kontor i et kontorfællesskab, er det også muligt. I Herlev kan du nemlig finde to kontorfællesskaber, der tilbyder kontor til leje med en række services.

Med kontor i Herlev er man ikke blot tæt på hjælpen med Herlev Hospital i baghaven, man har også mulighed for at få nogen enestående kontorlokaler. Således er det lige nu muligt at få sin virksomhed ind på dette kontor, der fremgår henholdsvis stort, lyst og prisbevidst.

Ligeledes er det muligt at leje sig ind på dette kontorhotel, der med udsigt ned til Herlev ringvej inviterer til en dynamisk udvikling i fællesskabet.

Kontorlokaler til leje i Ballerup

Ballerup er et område, der ligger cirka 16 kilometer nord for København centrum og vest for Herlev. I 1980-90’erne blev der udviklet et erhvervsområde, der førte til opførelse af mange store kontorejendomme. I Ballerup kan du desuden finde et kontorhotel, hvor du har mulighed for at leje et kontor.

Søger du et kontor i Ballerup vil størrelsen primært være 1.000 kvadratmeter og op, og prislejet for et kontor til leje vil hovedsageligt ligge mellem 400-500 kr. pr. kvadratmeter for ældre kontorbygninger og 700 – 900 kr. pr. kvadratmeter for nyere kontorlokaler.

 

Shopping og frikvarter

Har man brug for at koble af og tage en pause har BIG Shoppingcenter desuden gjort det nemt ved at same alt på ét sted. Med mere end 45.000 kvm og gratis parkering de første 3 timer, kan man både finde weekendens fest outfik såvel som få stillet sulten i en af shoppingcenterets mange butikker og restauranter.

Kontorstatistik for Ballerup og Herlev

Der har gennem den seneste periode været en mindre tilbagegang i antallet af kontorer i Ballerup og Herlev, idet antallet af kontorer er faldet fra 1.550 til 1.387 i 2013-2015, som følge af renovation og omlægning af lokalplanen. Samtidig ses også en nedgang i antallet husstande, da dette er faldet fra 37.309 til 27.945, altså et fald på godt 10.000 husstande.

 

Transport i Ballerup

Søger man kontor til leje i Ballerup, er det vigtigt at være bekendt med byens transportmidler. Denne korte video viser Ballerup Stations historie.

Jagten efter investeringsejendomme i Herlev og Ballerup starter her

Den hurtigste og nemmeste vej til investeringsejendomme til salg i Herlev og Ballerup foregår gennem vores samarbejdspartner Lokalebasen.dk. Deres store udvalg udgør mulighederne for at finde gode tilbud og optimale handeler. Hele markedet er kun et klik væk, og du kan på kort tid finde investering i fast ejendom i Herlev og Ballerup eller resten af København. Det bliver ikke lettere, prøv selv, og klik på ovenstående link. Er der nogle spørgsmål til hvordan du finder investeringsejendom på siden, skal du ikke være bange for at tage kontakt til Lokalebasen.dk.