Kontorer i København SV

København SV og kaldes Sydhavn er et kvarter i København, der er betegnet som et arbejdskvarter. København SV huser et nyt kontorområde ude til Teglværksholmen og Sluseholme samt et ældre industriområde, der huser en række moderne kontor ejendomme.

Området er attraktivt med mange kontorlokaler til leje. Derudover er området beliggende tæt på centrum, motorvej samt lufthavn. Inden for kontor området er der sket stor innovation, der tilbydes både servicerede kontorer, kontorhotelpladser, ledige enkeltmandskontorer, mødelokaler, adresseservice og det helt nye sort: Co-working.

Se ledige kontorlokaler til leje i København SV

Kontor på Sluseholmen og Teglholmen

På Teglholmen og Sluseholmen ligger en række nyopførte boligejendomme. Her kan du ligeledes finde et af Danmarks største og mest moderne kontorhoteller, hvor du har mulighed for at leje et kontor med en række services dertil. Er du interesseret i et nyt kontor til leje i Sluseholmen eller Teglholmen, vil du primært kunne finde kontor til leje i størrelsen 500 – 2000 kvadratmeter. Prisen på leje af et kontor vil hovedsageligt ligge mellem 1.100 og 1.400 kr. pr. kvadratmeter.

Flere større virksomheder, inden for den finansielle branche, og flere digitale servicevirksomheder er flyttet til området. Samtidig opføres flere lejeboliger på Teglholmen, så mon ikke livet snart sprudler flere snart.

Co-Working blev nævnt. Men hvad er det?

Coworking så dagens lys i midten af 00’erne. Det opstod første gang, veletableret, i USA i 2006. Det optrådte som et sparringsprojekt i Tech-industriens højborg i San Francisco, for at få nyopstartede Tech-virksomheder til at arbejde sammen i nye brancher, og herved udnytte hinandens netværk til forskellige brancher og virksomheder for at få de nye startups til at avnacere hurtigt.

Coworking er kendetegnet ved at flere virksomheder har plads i åbne kontorer, sådan at de ansatte kan tale sammen med andre fra eksterne selskaber. Dette er udbredt i storbyer rundt om i verden; Seattle, Washington, London, Berlin osv, med store spillere som Regus involveret.

Se alle Co-Working kontorer i København S

Der ses tendenser i Danmark, specielt i København og Århus omkring lignende projekter, dog hovedsageligt inden for IT-branchen, programmering, sociale virksomheder, marketing og event planning. Dette ses blandt andet ved The Hub i København.

Statistik for København SV

2013 2015
Antal kontorer 204 240
Antal husstande 11.441 12366

Investering i fast ejendom i København SV kan foretages her
Den førende og mest innovative portal for investering i ejendomme hedder Lokalebasen.dk, og her findes et kæmpemæssigt marked for både salg og køb af investeringsejendomme i sydvest delen af København. Med sin brede erfaring indenfor investeringsejendomme har Lokalebasen.dk gode muligheder for at optimere dine chancer for at spotte den gode investering i ejendomme i København SV eller lignende områder. Skal du sælge er dette også sitet for dig, da Lokalebasen.dk naturligvis også giver dig rige muligheder for at slippe for tomgang og få solgt din ejendom med det samme.

Erhvervslejemål på Amager

Find dit næste kontorhotel i København V

Er du på udkig efter en fleksibel løsning, hvori din virksomhed ikke behøves fokusere på administration af kontoret? Med et kontorhotel vil alt være sørget for, så din virksomhed kan fokusere på hvad i er bedst til! Du kan nemt finde et kontorhotel til leje i København V ved at benytte dig af vores partner Lokalebasen.dk A/S. Med mange års erfaring på markedet får du en hurtig, nem og gratis service. Kom i gang med din søgning nu, og find dit næste arbejdssted i dag.

Sydhavnens Historie

Er du interesseret i kontor til leje i Sydhavnen, og ønsker et indblik i bydelens historie? Så kan du med fordel se følgende video om København SV i 1900-tallet.