Kontorlokaler til Leje i Valby

Valby er en mangfoldig bydel blot få kilometer vest for det centrale København. Byen grænser op til Kongens Enghave, Vesterbro, Hvidovre, Frederiksberg samt Vanløse. Det er en selvstændig bydel, der huser både erhverv- og kontorejendomme, boliger og industri.

Centrum i Valby er området omkring stationen og handelsgaden Valby Langgade, der rummer adskillige hyggelige caféer og butikker. I Valby er kultur i højsædet, og man kan blandt andet opleve Nordisk Film, teatre, kunstgallerier, Københavns Zoo, Valby idrætspark, samt shoppingcenteret Spinderiet. Valby området er desuden et stort område som spænder fra Kødbyen og Frederiksberg til Hvidovre og Rødovre – hvorved mange af Valbys gader og veje er knudepunkter for den interne københavnske trafik, hvorved mange køretøjer og cyklister passerer hver dag, hvilket giver stor eksponeringsmulighed.

Bydelen er traditionelt et gammelt erhvervsområde og huser store internationale virksomheder som FL Smith og Carlsberg Byen, som så småt begynder at se præsentablet og parat ud. Denne bydel er kulturel og historisk, og der rummer boliger, butikker, kulturseværdigheder m.m.

Står du og mangler kontorplads? Så kan du med rette benytte vores samarbejdspartner, der er danmarks førende portal for ledige erhvervsejendomme. Det vil være muligt at finde kontorer til leje i størrelsen 100-2.000 kvadratmeter med priser mellem 600-1100 kr.

 

Statistik for Valby

Generelt er Valby et populært område, både for studerende, børnefamilier, ældre ægte par og første gangskøbere, hovedsageligt fordi det er billigere at købe villa eller leje sig ind end det er i indre København eller på Frederiksberg, og samtidig er tættere på byen end Rødovre og Hvidovre. Dog ses alligevel en tilbage gang i antallet af husstande, hovedsagelig på bekostning af flytning mod Frederiksberg. Antallet af husstanden i perioden 2013-2015 er faldet med knapt 1.200, 26.376-25.172. Dog ses et større procentvis fald vedrørende kontorlejemål, da der i samme periode har været en nemgang fra 596 til 521, igen grundet flere virksomheder søger mod enten erhvervsparker eller andre geografiske områder med bedre logistiske forhold. Dog har FLSmidth dog fortsat hovedsæde her.

Kontorfællesskaber i Valby

Generelt er der fremgang vedrørende kontorhoteller og kontorfællesskaber i Københavns området, da det gør ejendomsejere mindre sårbare og giver en større forhandlingsstyrke. Samtidig giver det en klart højere forrentning på ejendommene, grundet et højere prisniveau. Dog er det favorabelt for mange mindre virksomheder at leje sig ind i kontorhoteller, da kontorerne ofte tilbydes mere eller mindre serviceret, og det giver mulighed for at netværke med andre virksomheder i kontorfællesskabet.

Er du interesseret i at have din egen kontorplads i et spændende og interessant kontorfællesskab? Så kan du med fordel benytte dig af lokalebasen.dk, som med mange års erfaring, ved hvad der berør sig på markedet. Du vil få en komplet oversigt over kontorfællesskaber til leje i Valby, hvorfra du nemt og gratis kan komme i kontakt med udlejer. Klik dig ind på siden, og find dit næste kontorfællesskab nu!

 

Er du på udkig efter investering i ejendomme i Valby, her finder du hjælp

Ingen portal kan gøre det lettere for dig at finde investteringsejendomme til salg i Valby end Lokalebasen.dk. Virksomheden er yderst erfaren inden for erhvervsejendomsbranchen og yder den bedste hjælp på dette felt. Som bruger/partner af Lokalebasen.dk kan du med få klik finde stort set hele markedet for investeringsejendomme i Valby. Skal du sælge ejendomme, er der også mulighed for at oprette sig på siden, og få eksponeret dine investeringsejendomme. Se ovenstående link for nærmere information.

 

En Rundtur i Valby

Søger du kontor til leje i Valby? Så kan du med fordel se denne personlige rundtur omkring Valby, hvorved du kan danne dig et indtryk af hvordan bydelen hænger sammen med resten af København, samt hvad der er der er at finde i Valby.