Kontor på Vestegnen

På København Vestegn befinder kommunerne Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Høje Taastrup, Greve, Brøndby, Albertslund og Ishøj sig. Københavns Vestegn udgør et stort område og omfatter store boligområder.

Hvis du er på udkig efter et kontor til leje på Vestegnen, vil du kunne finde mange ældre og nyere kontorlokaler til mange typer af virksomheder.

Mangler du plads på dit kontor, og søger du et nyt kontor på Vestegnen? Så læs videre, og få information om de forskellige områder på Vestegnen samt muligheder for leje af kontor.

Hvad angår leje af kontor og erhvervslokaler, kan man inddele Vestegnen i Glostrup, Hvidovre, Rødovre, Brøndby, Albertslund, Høje Taastrup, Greve og Ishøj.

 

Kontorlokaler til leje i Glostrup

Glostrup er en bydel 11 kilometer vest for København. Erhvervsområderne Priorparken og Brøndby Kommune danner sammen med den sydlige del af Hvissinge et større erhvervsområde. Der bliver løbende opført en række erhvervsejendomme med udlejning af lager og kontor. Kontor til leje i området er eftertragtet, da priserne er lavere end de kontorlokaler, man finder tættere på byen.

 

Kontor til leje i Hvidovre

I Hvidovre er Avedøre Holm beliggende, som rummer en god infrastruktur tæt på både lufthavn og motorvej. Her er kontor og lagerlokaler især eftertragtet blandt logistikvirksomheder og både Aarstiderne og DHL har sine kontorlokaler i området.

Tæt på Avedøre Holm befinder Avedørelejren sig, som er en gammel militærkaserne, der er omdannet til en filmby, hvor Zentropa blandt andet befinder sig. I området vil du ligeledes kunne finde leje af kontor og lagerlokaler.

 

Kontor i Rødovre

Rødovre er en bydel til København, der er beliggende omkring ti kilometer vest for København. Store erhvervsområder finder du især ved Islevsdalsvej og Valhøjs Allé. Islevsdalsvej huser en del mindre produktionsvirksomheder i ældre bygninger. Valshøj Allé er ligeledes et ældre erhvervsområder med produktions- og lagervirksomheder, der huser kontor, lager samt administration.

Antallet af kontor til leje i Rødovre er begrænset. Leder du efter et kontor, vil du primært kunne finde både større og mindre kontorlokaler.

 

Kontor i Brøndby

Brøndby er en forstad til København, der er mest kendt for sit populære fodboldhold. Erhvervsområderne i Brøndby finder du især ved Brøndby Øster og Brøndby Vester. Brøndby Øster huser Priorparken, der består af lagerlokaler. Brøndby Vester huser blandt andet virksomhederne Brødrene Dahl og DSV, som primært udgør lager, administrationsbygninger med kontorlokaler.

Leder du efter et nyt kontor i Brøndby, vil du primært kunne finde mindre kontorlokaler, da klart størstedelen af erhvervslejemålene i området er egnet til produktion eller logistik.

 

Albertslund: kontor kort fra byen

Albertslund er en bydel til København, der ligger 15 kilometer vest for København. I Albertslund vil du kunne finde områderne Herstedøster og Herstedvester, der huser store kontorejendomme, produktionsejendomme samt lagerejendomme.

Antallet af kontor til leje i Albertslund er begrænset. Leder du efter et kontor, vil du primært kunne finde både større og mindre kontorlokaler.

 

Høje Taastrup

Høje Taastrup er en bydel i Taastrup, der ligger i forlængelse af København. Leder du efter et kontor i Høje Taastrup, vil du især kunne finde kontorlokaler i en række administrative bygninger, der både indeholder kontorlokaler samt lagerlokaler. Antallet af kontorlokaler til leje i Høje Taastrup er i et begrænset omfang. Søger du efter et kontor til leje i Høje Taastrup, vil du primært finde store kontorlokaler til leje.

 

Kontorer udlejes i Greve

Greve huser et stort erhvervsområde ved navn Greve Mail, som er beliggende tæt ved motorvejen. I de kommende år forventer man, at området bliver udvidet med en række virksomheder. I området finder man en række virksomheder herunder BR og H&M, der har store logistikejendomme i området. Det indebærer blandt andet en række lagerbygninger samt kontorbygninger.

Antallet af kontorlokaler til leje i Greve er i et begrænset omfang. Søger du efter et kontor til leje i Greve, vil du primært finde mindre kontorlokaler til leje i størrelsen 100 til 500 kvadratmeter. Desuden kan du i Greve finde et kontorhotel, hvor du har mulighed for at leje et kontor med en række services.

 

Kontor i Ishøj

Ishøj er en bydel til København, der ligger omkring 18 kilometer fra København. Greve huser et ældre erhvervsområde, der benyttes til forskellige formål. Her vil du kunne finde lagervirksomheder, produktion samt kontorlokaler side og side men en række byggemarkeder og bilhandlere. Antallet af kontorlokaler til leje i Greve er i et begrænset omfang.

Mangler du kontorplads, og overvejer du at flytte din virksomhed til et nyt kontor i Ishøj, vil du primært kunne finde mellemstore kontorlokaler til leje.

 

Priser for kontorlokaler på Vestegnen

Priserne for at leje et kontor på Vestegnen svinger og varierer alt efter beliggenhed og stand. Ved ældre ejendomme med lettere produktion og erhverv samt kontorlokaler til administration vil prisniveaet for at leje et kontor primært ligge på omkring 300 til 400 kr. pr. kvadratmeter. Ved ældre lavloftede lagerlokaler vil prisniveaet for at leje et kontor ligeledes ligge på omkring 300 til 400 kr. pr. kvadratmeter. Ved nyopførte kontorejendomme med produktion og kontorlokaler vil prislejet for at leje et kontor primært ligge på 500 til 700 kr. pr. kvadratmeter

 

Statistik for Vestegnen

I perioden 2013 til 2015 har antallet af kontorlokaler været næsten konstant, idet antallet af kontorlejemål i følge Danmarks Statistik er faldet fra 5.562 til 5.464, hvilket hovedsageligt skyldes at flere erhvervsejendomme og lejemål er overgået til brug inden for produktion og logistik, hvorved de blot har skiftet kategori.

Samtidig har der være en lille nedgang i antallet af husstande, da dette er faldet fra 128.279 til 118.509, hvilket er sket af ukendte årsager.

Vestegnens Historie

Leder du efter kontor til leje i Vestegnen, så kan du med fordel se denne video om Vestegnens historie, og få et indblik ind i hvorfor denne bydel er speciel. Vestegnen er generelt et sted som er præget af produktion, logistik og service til produktionsvirksomheder.