Kontor til Leje i København K

København K er hovedstadens centrum og ligger inden for søerne. Indre by er præget byggelse og huser et utal af gamle smukke bygninger og butiks- og kontorlokaler. I indre by kan du finde både store og små kontorer til leje beliggende side om side med byens mange hyggelige stræder, butikker og torve.

Se ledige kontorlokaler til leje i København K

Mangler du kontorplads, og er du på udkig efter nye kontorlokaler til leje i København K? Så kan du med fordel læse videre, og få information om områderne i København K samt mulighederne for leje af kontorlokaler. Herunder kan du læse om Middelalderbyen, Frederiksstaden, Christianstaden og ikke mindst Christianshavn.

Find mødelokaler i indre by til dit næste møde

Styrk virksomhedsprofilen og lej mødelokaler til dit næste møde. Dette tillader at du bruger tid på at forberede dig til det vigtigste, frem for at bruge tid på at finde den rigtige kage hos bajeren, samt at sørge for at der bliver støvsuget.

Find mødelokaler i København

Kontorlokaler i Middelalderbyen

Middelalderbyen dækker området fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv. Området er præget af tæt bebyggelse, gågader og gamle stræder spækket med butiks- og kontorlokaler.

De kontorlokaler der udlejes i Middelalderbyen henvender sig primært til små eller mellemstore virksomheder, der beskæftiger sig inden for administration, konsulentmarkedet eller de kreative fag. I området findes desuden en lang række kontorfællesskaber og kontorhoteller, hvor man kan leje et kontor eller enkelte arbejdspladser.

Søger du efter et kontor til leje i Middelalderbyen, vil du primært kunne finde kontorer i størrelsen 200 – 1.500 kvadratmeter i prislejet 1.200 – 1.400 kr. pr. kvadratmeter. Et eksempel er dette eksklusive kontor ved Rådhuspladsen som kan ses på billedet nedenfor.

Hvis Middelalderbyen nu har fanget din interesse, kan du her se et af Københavns mest interessante kontorlokaler til leje. Søger du det absolut bedste for din virksomhed, ville det være en skam ikke at give dette kontorlokale et besøg.

Læs mere om kontorlokalerne i Middelalderbyen

Frederiksstaden er fedt sted at have kontor!

Området fra Kongens Nytorv og op langs Bredgade og St. Kongensgade kaldes Frederiksstaden. Frederiksstaden rummer mange kontorlokaler i flotte palæbygninger og istandsatte byhuse. Det er et eftertragtet område for mindre advokatfirmaer samt virksomheder, der beskæftiger sig inden for den finansielle sektor.

Det har traditionelt været et af de mest eksklusive områder for kontorlokaler i København med nogle af byen højeste priser for leje af kontor. De senere år har det dog oplevet en stigende konkurrence fra kontorejendommene på Østerbro, og priserne på leje af kontor er faldet.

For enden af Bredgade ligger Esplanaden, der er kendt for at huse Mærsks domicil. Der ligger et par enkelte kontorfællesskaber i området, hvor man kan leje kontor lokaler eller enkelte arbejdspladser. Leder du efter et kontor til leje i Frederikstaden, vil du primært kunne finde kontorlokaler i størrelsen 200 – 3.000 kvadratmeter i prisniveauet 1.300 til 1.600 kr. pr. kvadratmeter.

Er du på udkig efter kontorlokaler til leje i Frederiksstaden, burde du ikke undgå dette kontor. På dette kontor har du fuld magt over indretningen, så kontorlokalerne kan tilpasses din virksomheds struktur og kultur.

Læs mere om kontorlokalet i Frederiksstaden

Ledige kontorer står til leje i Christiansstaden

Christiansborg og Centraladministrationen sætter sit præg på Christiansstaden, der er området syd for Kongens Nytorv. Området er præget af store markante bygninger, hvor hovedvægten benyttes til kontor. Der findes desuden enkelte kontorhoteller og kontorfællesskaber i området. Christiansstaden kan betegnes som hovedstad for den finansielle sektor, hvor både Nationalbanken, hovedsædet for Danske Bank, SEB, Nordea og Gudme Raaskov Bank ligger til havn.

Søger du et kontorlokaler til leje i Christiansstaden, kan du hovedsageligt finde store kontorlejemål i størrelsen 1.000 kvadratmeter og op i prislejet 1.300 til 1.400 kr. pr. kvadratmeter.

Kontorlokaler på Christianshavn

Christianhavn er en bydel i København, der ligger på det nordvestlige Amager. Området byder på udlejning af kontorlokaler i gamle pakhus, der ligger langs kanalen. Christiansborg er et eftertragtet område for kreative virksomheder særligt inden for medie- og reklamebranchen.

På Christianshavn kan du finde et af Danmarks mest eksklusive kontorhoteller, hvor du kan leje et kontor i eksklusive omgivelser med mulighed for tilkøb af en række services – herunder to mindre kontorfællesskaber.

Christianshavn Kanal er kendt for at være yderst smukt og stemningsfuldt. Søger du kontorlokaler til leje i København K, burde du ikke undgå at se på dette kontorlokale. Klik på linket nedenfor og bestil information på lokalet, så sørger vi for at du kommer i kontakt med udlejer helt gratis.

Se udvalget af kontorlokaler på Christianshavn

Flere boliger i indre by på bekostning af kontorlokaler

Siden 2013 har der været en markant nedgang i antallet af udbudte kontorlokaler, idet 2015 bød på cirka 200 færre kontorer. Dette illustreres ved faldet fra 4.030 til 3.795 i antallet af kontorlejemål i København K. Dette er sket som følge af en høj tomgangsrate for erhvervslokaler i indre København som følge af den høje kvadratmeterpris, resten af København taget i betragtning.

Idet mange af erhvervslejemålene står tomme længe, udlejer både private og ejendomsselskaber i stedet adresserne til private. Dette ses ved at antallet af husstande er steget fra 22.129 til 25.716 i samme periode. Dette sker som følge af en massiv efterspørgsel på lejligheder i København, specielt i indre by, hvorved ejendomsselskaberne således får forrentet deres ejendom.

Dette er kun muligt fordi Københavns Kommune har tilladt, at lokalplanen er blevet “omskrevet” i de lejlighedssøgende københavners favør. Dette har således fået prisniveauet omkring København til at falde en smugle på det private boligmarked, til trods for at mange har talt om en bolig boble i indre København.

Kontorhoteller og Co-working er det nye sort

Kontorhoteller gør det muligt for virksomheder at fokusere på deres kernekompetencer og deres virksomhed, uden at skulle tænke på at drive et kontormiljø. Samtidig tillader det sparring med andre virksomheder i samme bygning. Kontorhoteller er en fleksibel løsning for en virksomhed med konstant skiftende behov. Vores samarbejdspartner Lokalebasen.dk er et af Danmarks førende portaler for erhvervslejemål, og giver dig et dagsaktuelt overblik over kontorhoteller til leje i København K.

Co-working er så småt begyndt at finde frem i København også, dog hovedsagelig for start-ups. Men som følge af at mange virksomheder bliver mindre eller behøver mindre administration, grundet eksempelvis outsourcing ses der tendenser til blot at have et skrivebord i et åbent miljø.

Er du på udkig efter en nem og gratis tjeneste i din søgning efter det perfekte kontorhotel, kan du med fordel benytte dig af lokalebasen.dk. Deres store udvalg giver dig en fantastisk mulighed for at finde det kontorhotel, der passer med dine specifikke krav og behov.

Læs Colliers’ splinternye markedsrapport 2016

Ønsker du at få et indblik i markedet for kontorlokaler til leje i København? Så kan du her læse Colliers splinternye markedsrapport for 2. kvartal af 2016. Rapporten er udformet af et af Danmarks største erhvervsejendomsmæglere Colliers, der især er stærk repræsenteret i Københavnsområdet.

Analyse Kontorlokaler København

Læs Colliers’ Markedsrapport fra 2015

Er du interesseret i at læse videre om det markedet for kontorlokaler til leje? Så kan du med fordel klikke dig ind på nedenstående rapport og læse sidste markedsrapport for 1. kvartal 2015. Rapporten er lavet af et af Danmarks største erhvervsejendomsmæglere Colliers.

Colliers Markedsrapport

Investeringsejendomme i København K

Mange større ejendomme i København står til salg, som følge af at mange banker, investeringsselskaber og ejendomsselskaber mangler likviditet som følge af de nye regler vedrørende dette efter finanskrisen i 2008-09. De fleste ejendomme er udlejet, hvorved der er indtægter til at forrente den investerede kapital, i nogen tilfælde op til 11 % om året.

Eksempelvis står butikken på Store Kongensgade til salg. Butikken drives af en kendt slagter, som har mange besøgende og handlende. Med andre ord går han ikke konkurs foreløbigt. Prisen for ejendommens 147 kvadratmeter står til 4.875.000 danske kroner, men har et afskrivningsgrundlag op 4.511.648, lejeindtægter på mere end 300.000 kroner om året, og herved en forrentning (afkast) på over 5 % om året.

Overvejer du at købe eller sælge investeringsejendomme i København K? Så kan du med fordel gøre brug af vores samarbejdspartner Lokalebasen.dk. Lokalebasen.dk har stor erfaren inden for salg af ejendomme i København K. På hjemmesiden kan du både finde kontor- lager og investeringsejendomme nemt og hurtigt.

Flere større kontorejendomme står til salg i København

Den gang jernbanen dominerede alt

I nedenstående video fortæller byhistoriker Allan Mylius Thomsen om de sidste jernbanespor, der er tilbage fra Københavns industrialisering. Se vidoen og bliv klogere på hvorfor København i dag er et populært område for kontor til leje.