Kontorlokaler i Lyngby

Lyngby er en populær forstad til København, der ligger omkring 11 kilometer nord for København. Lyngby tiltrækker mange mennesker, da især Lyngby Hovedgade byder på et utal af butikker, caféer samt shoppingcentre som Magasin og Lyngby Storcenter. Leder du efter kontor til leje i Lyngby, vil du primært kunne finde kontorlokaler til leje beliggende i omkring Lyngby Station.

Mangler du kontorplads, og er du på udkig efter et nyt kontor beliggende i Lyngby? Så kan du med fordel læse videre og få information om områderne i Lyngby samt mulighederne for leje af kontorlokaler.

 

Søges der hellere efter mindre lejemål kan det anbefales at sætte sit kontor op på et kontorhotel. Med en fleksibel løsning indrettet efter dine særlige behov, er der både mulighed for at leje et eller flere kontorer, afdelinger og etager i denne smukke palæejendom.

Kongens Lyngby – Naturskønne områder med central placering

Kongens Lyngby ligger nord for København som en del af Lyngby-Taarbæk Kommune i Region Hovedstaden. Med en rejsetid på blot 20 minutter med toget fra København til Lyngby, er byen desuden tæt forbundet med Hovedstaden og dens mange muligheder.

Med kontor i Lyngby, får man ikke kun en central beliggenhed, men også flere større virksomheder som nabo. Danske Capital, Danica Pension og Ingeniørfirmaet COWI er alle tre store virksomheder der har valgt at føre virksomhed fra Kongens Lyngby.

Leje af kontor ved stationen

Området omkring Lyngby Station er centralt og ligger tæt ved motorvejen, hvilket gør efterspørgslen efter leje af kontor høj. Det har medført, at alle kontorlokaler har været udlejet i lange perioder. Områder huser en række kontorejendomme, der er opdelt i mindre kontorlejemål. Desuden ligger der nær stationen et kontorhotel, hvor du kan leje et hotel med en række services tilhørende. Ønsker du at leje et kontor eller blot en arbejdsplads i et kontorfællesskab, er det også muligt.

I områder kan du nemlig finde to kontorfællesskaber. Ønsker du at leje et kontor i Lyngby ved stationen, kan du finde kontorer i mange størrelser med et prisleje på omkring 1.1000 til 1.600 kr. pr. kvadratmeter.

Book mødelokale nær stationen

Flere virksomheder er begyndt at benytte eksterne mødelokaler og konferencefaciliteter, når de skal præsentere et produkt, have strategimøder med flere af virksomhedens egne afdelinger. Dette gøres ofte tæt ved tog stationer, metro stationer, hovedveje eller motorveje, idet transporten ikke skal være en udfordring for mødets deltagere. Samtidig med eksterne mødelokaler og faciliteter en god idé, idet det giver et godt billede og minde af mødet, samt virksomhedens idé og visioner. Dertil er dog jo en god undskyldning for at komme tæt på en flot natur, og tage lidt tid væk fra den trivielle kontorplads.

 

Kontorlokaler til leje i Lundtofte

Lundtofte er et grønt område, der ligger lidt uden for Lyngby. Midtpunktet i Lundtofte er Danmarks Tekniske Universitet, hvilket tiltrækker mange virksomheder, der beskæftiger inden for forsknings- og udviklingssektoren. Søger du et kontor i Lundtofte, vil du hovedsageligt kunne finde større kontorer mellem 500 – 5000 kvadratmeter i prislejet 900 – 1.300 kr. pr. kvadratmeter.

Massiv nedgang i erhvervslokaler og boliger

I perioden 2013 til 2015 har der været en massiv nedgang på både antallet af udbudte kontorer og antallet af husstande. Antallet af kontorer er faldet kraftigt fra 909 til 659 af uvisse årsager. Et lignende fald ses også på antallet af husstande, idet faldet her udgør næsten en tredjedel, som følge af at antallet af husstande er faldet fra 30.442 til 21.617.

Investering i ejendomme i Lyngby kan ikke gøres nemmere

Det behøver ikke være besværligt og tidskrævende at finde eller sælge den rette investeringsejendom i Lyngby eller lignende områder. På Lokalebasen.dk gøres det på den mest simpleste måde, når hele markedet kan mødes på en portal for at handle. Investeringsejendomme i Lyngby i Lyngby kan være svære at finde, men ikke når du ved hvor du skal lede. Klik på foregående link for en nem og hurtigt søgning efter investeringsejendomme i dette område, eller søg videre i andre dele af Danmark. Du kan også selv sætte din ejendom til salg hvis nødvendigt, eller ringe ind til Lokalebasen.dk’s medarbejdere i tilfælde af yderligere spørgsmål eller kommentarer.

 

Transport i Lyngby

Kontorlokaler til leje i Lyngby kan nemt tilgås ved hjælp af tog. I videoen neden for kan man se hvordan Lyngby i mange år, har været nemt tilgængeligt med dette transportmiddel. Generelt er Kongens Lyngby placeret godt i forhold til flere større hovedveje og motorveje, idet Ring 4 (O4), hovedvej 19, Motorring 3 og Ring 3 mødes og forbinder København med Nordsjælland og det nordlige vestsjælland.

Her er samtidig flere større togstationer (Gentofte, Stengården, Buddinge station, Jægersborg, Lyngby st. og Sorgenfri) som forbinder Lyngby med København, Farum og DTU. Dette gør det nemt at komme til og fra arbejde, både via offentlig transport, men også med egen bil.

Et særligt attraktivt område i Lyngby er desuden det naturskønne Lundtofte, der med fredede arealer og Mølleåens smukke natur inviterer til kreativ fordybelse. Således udbydes der lige nu dette unikke kontordomicil der med sine 10.500 kvm er tegnet af Wohlert arkitekter, der desuden også er kendte for opførslen af Louisianna.