Kontorlokaler i København Ø

Østerbro er bydel i København, der grænser op til Indre by, Nørrebro og Hellerup i nord. Østerbro er betragtet som et eksklusivt, familievenligt område med en fredelig atmosfære. Østerbro byder på brede boulevarder, grønne parker og klassiske husblokke, der gør Østerbro attraktivt, hvad angår leje af kontor og erhvervslokaler.

Er du på udkig efter et nyt kontor til leje på Østerbro? Så kan du med fordel læse videre og få information om områderne på Østerbro og mulighederne for leje af kontorlokaler.

Co-working og kontorfællesskaber på Østerbro

Kontorfællesskaber og Co-Working i København Ø

Kontorfællesskaber er den perfekte løsning for enhver virksomhed som ønsker at fokusere på deres kernekompetencer, og derved ønsker enten fuldt eller delvist servicerede kontorer med tilhørende mødelokaler uden at skulle stå for hele “kontordriften selv”.

Vi samarbejder med Lokalebasen.dk, som er en af landets førende portaler for udlejning af erhvervslejemål. Lokalebasen.dk giver dig et perfekt overblik over kontorfællesskaber til leje i København Ø. På hjemmesiden kan du bestille gratis kontaktinformation på kontorfællesskabet, og komme i kontakt med udlejer med det samme!

 

Der ses samtidig store tendenser til Co-working på Østerbro og generelt i København, som tillader stor sparring mellem virksomheder, og er supervelegnet til nyere etablerede virksomheder / start-ups, hvorved mange virksomheder for udvidet sit netværk, sådan at virksomhederne får gode muligheder for at gro.

Co-working er et princip hvor flere virksomheder har kontor under samme tag i et åbent kontormiljø, hvilket tillader stor sparring, innovation og netværk. Co-working er dog mest egnet til nyere virksomheder eller mindre virksomheder som søger partnere. Du kan læse mere om Co-working på under kontortyper..

Kontor på Østerbro

Leje af kontor på Indre Østerbro

Indre Østerbro er et eksklusivt område, der rummer et levende forretningsliv samt et væld af butikker, caféer og specialbutikker. Markedet for kontor til leje er præget af ældre bygninger, der især er eftertragtet af konsulent- og rådgivningsvirksomheder.

Østerbro findes nord og nordøst for Indre by i København, og huser mange indbyggere, virksomheder, bureauer og kontorer. Generelt har Østerbro været kendt for at huse IT-virksomheder og programmører, samt større konsulenthuse. Dog er det begyndt at opstå flere kontorfællesskaber i området, som følge af større innovation inden for mange brancher, kombineret med mindre startups og tanket omkring deleøkonomi og Co-working.

Er du på udkig efter et kontor til leje på Indre Østerbro, vil du primært kunne finde mindre kontorlokaler til leje i størrelsen 100 – 140 kvadratmeter i prislejet 800 til 1.200 kr. pr. kvadratmeter. Mangler du kontorplads til din virksomhed? Så byder Indre Østerbro desuden på et kontorfællesskab, hvor du har mulighed for at leje et kontor.

Mange flotte kontorer på Østerbro

Kontor til leje i Havneområdet

Havneområdet strækker sig langs Øresund fra Langelinie i Syd over Amerika Kaj til Kalkbrænderihavnen. Området er præget af nybyggeri, små kanaler og havnepromenader og er især eftertragtet af kreative store eller mellemstore virksomheder, der befærder sin inden for medie- og reklamebranchen.

Kontorer omkring havnen tæt ved Østerbro, kaldet Nordhavnen, er generelt dyrere end i mange andre områder af København. Herfor tiltrækkes mange af de større konsulent huse, større internationale koncerner og advokatsselskaber. Eksempelvis ligger Cisco Systems, flere advokatselskaber, BlackRock og PFA her ud til vandet, mens eksempelvis MENY’s hovedkontor er belliggende her også. Samtidig har flere større ekspeditørvirksomheder afdelinger eller filialer her.

Søger du et kontor til leje i Havneområdet, vil du primært kunne finde større kontorlokaler til leje i størrelsen 500 – 5000 kvadratmeter i prislejet 1.300 til 1.700 kr. pr. kvadratmeter.

Flotte kontorlejemål langs havnen

Kontorer på Ydre Østerbro

Ydre Østerbro er en bydel i København, der grænser op til Indre Østerbro, Ydre Nørrebro, Bispebjerg og Gentofte. Ydre Østerbro er rammen om beboelse, grønne områder samt industriområder. Mangler du kontorplads til din virksomhed? Så byder Ydre Østerbro på et væld af små kontorlokaler til leje-

Er du på udkig efter et nyt kontor, så byder Ydre Østerbro på kontorer til leje i alle størrelser i prislejet 700-800 kr. pr. kvadratmeter. Er du interesseret i et kontor i et kontorhotel, så ligger der et kontorhotel ved Lyngbyvejen, der lejer kontorer ud med en lang række services.

Mødelokaler på Østerbro

Flere og flere virksomheder forsøger at finde nye steder at mødes med partnere og fremtidige klienter, både for at vise at man gerne vil mødes på midten, men også fordi mødelokaler skaber en oplevelse og dermed et specielt minde omkring det at samarbejde med bestemte mennesker. Herfor finder flere møder steder på hoteller, kroer, konferencelokationer i og omkring københavn.

 

Centrale mødelokaler: Østerbro bugner af attraktive mødelokaler

Ønsker du at leje mødelokaler eller konferencelokaler på midlertidig eller timebasis i et eksklusivt, spændende og velbeliggende område, så er Østerbro et af det mest oplagte steder at lede. Østerbro er et af de gamle københavnske brokvarterer og har derfor kun kort afstand til København K og nyder også godt af alle storbyens mange tilbud og muligheder. Grundet den supergode beliggenhed og områdets rige historie, har Østerbro et hav af interesante og meget forskellige typer mødelokaler – uanset hvilke kriterier din virksomhed har til netop jeres kommende mødelokaler og/eller konferencelokaler.

Herskabelige mødelokaler – Østerbro har højt til loftet

Har din virksomhed forkærlighed for klassisk byggeri og historiske, herskabelige mødelokaler? Østerbro har som bydel historisk set været et velhaverkvarter, hvortil det finere borgerskab flyttede til, da hovedstaden udvidede sig i løbet af 1800-tallet. Derfor finder du i dette brokvarter et utal af tidligere herskabslejligheder, der nu bæandt andet er bygget om til moderne, luksuriøse kontorer, mødelokaler og konferencelokaler – dog uden at miste den helt særlige prominente, højtidelige atmosfære. Hvis du ønsker at holde møder i mødelokaler eller konferencelokaler med højt til loftet og et historisk vingesus, så er det oplagt at rette blikket mod Østerbro.

Moderne konferencelokaler på eksklusive Langelinje

Er du derimod i stedet på udkig efter nyopført luksus, har Østerbro også på denne front meget at tilbyde. I de senere år er der nemlig bygget meget nyt i den populære bydel. Eksempelvis ligger et væld af moderne og ekslusive kontorbygninger på Langelinje, hvor der blandt andet kan være mulighed for leje af mødelokaler og konferencelokaler. Herudover finder du også nybyggeri mange andre steder på både indre Østerbro, nær den nye bydel Nordhavnen, og på ydre Østerbro.

Ideel offentlig transport på Østerbro

Den centrale beliggenhed gør, at du med et mødelokale vil få glæde af hovedstadens absolut attraktive vilkår, når det kommer til offentlig trafik. Østerbro har hele tre S-togsstationer samt et væld af bybusser. Så vælger du at leje et mødelokale eller konferencelokale på Østerbro, kan du nemt komme hertil via den kollektive trafik – hvilket kan være en fordel i den tætte københavnske trafik. Herudover bliver der i forbindelse med den nye Cityring anlagt flere metrostationer med beliggenhed på Østerbro. Disse åbner efter planen i 2019, og du vil dermed til den tid også kunne komme til dit kommende mødelokale via Metro – en mulighed mange værdsætter højt, da det er en af de hurtigste og praktiske former for transport i storbyen.

Konferencelokaler med gastronomisk strejf?

Ønsker du at kunne invitere din kunde, samarbejdspartner eller lignende på en arbejdsmiddag, er der ligeledes også et hav af muligheder på Østerbro. I dette brokvartere finder du nemlig mange lækre restauranter for enhver smag og i ethvert prisleje – en udvikling der sandsynligvis kun vil fortstærkes, når de nye metrostationer bliver åbnet. Herudover er der på Østerbro også en perlerække af attraktive take out steder, hvis mødet trækker ud, og der skal arbejdes ud på aftenen. Så er du på udkig efter et område med sådanne ekstra fordele – Østerbro er spækket med disse skønne storby-goder, såsom et kæmpe udvalg af kulinariske muligheder.

Statistik for Østerbro

Området har siden 60’erne været meget populært, som følge af måden denne bydel binder indre by i København sammen med Hellerup og Nordsjælland, samt selvfølgelig forbindelsen til havneområderne i Nordhavn. Herfor er her et højt prisniveau, mens der stort set er det samme udbud af både erhvervslejemål og privateboliger, til trods for den høje efterspørgsel.

I perioden 2013 til 2015 er antallet af kontorer steget fra 1.169 til 1.448, altså en stigning på næsten 300 kontorer. Dette bevidner om at den høje efterspørgsel fra konsulentvirksomheder og IT-branchen har medført flere kontorlokaler.

Samtidig er antallet af husstande tæt på at være konstant. I perioden 2013-2015 er antallet af boliger på Østerbro steget ganske svagt. Den lille stigning fra 47.294 til 47.315 bevidner at flere bygge- og ejendomsselskaber ikke ønsker at opføre flere boliger i området til trods for den høje efterspørgsel, idet dette ville medføre et prisfald og derved lavere lejeindtægter.

 

Markedsrapport for Kontor til Leje i København

Ønsker du at blive klogere på markedet for kontor til leje i København Ø og omegn? Vi giver dig her adgang til Sadolin og Albæk’s nyeste kvartalsrapport for 2015. Rapporten giver dig indsigt i det nuværende marked for kontor til leje og bidrager med en detaljeret gennemgang af kontormarkedet i Københavns forskellige distrikter. Er du selv usikker på hvilket område du ønsker at leje kontor, vil denne rapport hjælpe dig godt på vej i din søgning. Læs Kvartalsrapport for kontor til leje i København 2015.

Investering i ejendomme i København Ø og på Østerbro

Investeringsejendomme kan let findes på Lokalebasen.dk, via vores brede udvalg og gode partnere letter vi din søgning efter investeringsejendomme i København Ø. I dette område tilbyder vi nemlig gode muligheder for salg og køb af ejendomme.

Har du derfor tænkt på at investering i fast ejendom i København Ø, har du fundet din rette partner. Grundet vores store erfaring indenfor investeringsejendomme og erhvervsbranchen generelt, hjælper vi dig til hurtigt og let at finde den rette ejendom til dit køb. Du finder ikke andre portaler med lige så gode muligheder for investering på Østerbro som her.

 

Bliv klogere på Østerbro

Leder du efter kontor til leje i Østerbro, kan det være interessant at lære om byens historie. Nedenstående video giver et indblik i, hvordan livet på Østerbro var for over 50 år siden.