Kontorer i Gentofte og omegn – til leje og til salg

Kontorer i Gentofte og omegn – til leje og til salg

Gentofte Kommune ligger nord for København og inddeles i områderne Gentofte by, Charlottenlund, Ordrup, Klampenborg og Hellerup. Gentofte kommune er blandt Danmarks rigeste kommuner og er samtidig en af Danmarks billigste skattekommuner, hvilket tiltrækker mange selvstændige.

Områderne er præget af villakvarterer, og hvad angår markedet for leje af kontor, vil man især kunne finde kontorlokaler til leje i Hellerup og Gentofte. Man vil derudover kunne finde kontorlokaler til leje i de mange store villaer rundt omkring i hele kommunen.

Har du ikke nok plads på dit kontor, og overvejer du at flytte din virksomhed til et nyt kontor i Gentofte Kommune? Så kan du med fordel læse videre og få information om områderne i Gentofte Kommune samt mulighederne for leje af kontorlokaler.

Se kontorer til leje i Gentofte

Hvad angår leje af kontor og erhvervslokaler, kan man inddele Gentofte Kommune i flere områder. Du kan læse om både Tuborg Nord, Strandvejen, Ryvangs Allé, Nybrovej og Hellerup – bedre kendt som Whiskey bæltet.

Erhvervslivet i Gentofte

Generelt set præges erhvervslivet i Gentofte og den nordlige del af København, inklusiv Hellerup, Rungsted osv., af enten servicevirksomheder, IT-selskaber, investeringsselskaber og selvfølgelig høj gastronomi. Mange større selskaber og koncerner har kontor, hovedsæde eller filialer i området, som følge af gode tilkørselsforhold og statusejendomme.

Bernstorff Slot er en betydelig del af erhvervslivet i Gentofte, som står for både større selskaber, mad ud af huset og større events for flere selskaber. Du kan i video herunder se og høre lidt om hvordan Bernstorff Slot i Gentofte driver virksomhed, og hvordan det har skabt kontakter i mange forskellige dele af erhvervslivet i erhvervsområdet. Søger du kontor til leje i Gentofte, så kan du med fordel se med på denne video.

Kontor i Tuborg Nord

Tuborg Nord er et område, der ligger ud til havnen. Der er primært kontorlokaler til leje i moderne kontorbygninger eller eksklusive boligejendomme. I Tuborg Nord vil du ligeledes kunne finde et kontorhotel, hvor du kan leje et kontor med en lang række services tilhørende.

Leder du efter et nyt kontor i Tuborg Nord, vil du primært kunne finde store kontorlokaler fra 2.000 kvadratmeter og opefter. Prisniveaet for at leje et kontor, vil primært ligge mellem 1.200-1.500 kr. pr. kvadratmeter.

Kontor omkring Strandvejen

Området omkring Strandvejen er et eksklusivt område, der huser et utal af traditionelle kontorlokaler. Leder du efter et nyt kontor i området omkring Strandvejen, vil du især kunne finde kontorlokaler til leje omkring den gamle Nesa bygning, der indeholder kontorer i størrelsen 300-1.500 kvadratmeter.

Du vil derudover kunne finde kontor til leje i villaerne, der ligger på sundvejen ned mod Øresund. Der vil du primært kunne finde små kontorer på 200-300 kvadratmeter. Prisniveaet for at leje et kontor, vil primært ligge mellem 900-1.400 kr. pr. kvadratmeter.

Kontor ved Ryvangs Allé

Området omkring Ryvangs Allé strækker sig fra togbanen og ned til Strandvejen. Vejen forbinder det ydre Østerbro med Hellerup og Nordsjælland. Den udsprang i sin tid tæt på Svanemøllen for at forbinde Svaneøllen med Hellerup, dette tog i 60’erne fart, idet flere og flere boede længere nord på hvorved vejen nu forbinder sig til Hellerupvej, Traneårdsvej og herved både Strandvejen, som løber parallelt ud til Hellerup havn helt op forbi Charlottenlund strandpark og selvfølgelig fortet.

Generelt set er området dyrt både for private og erhvervsdrivende, som følge af beliggenheden tæt på Hellerup, samt gode forbindelser til både Østerbro, indre by og Nordsjælland, samt udsigten til vandet ved Øresund og Nordhavnen.

Leder du efter et nyt kontor i området, vil du hovedsageligt kunne finde kontorlokaler til leje fra 300 til 600 kvadratmeter. Prislejet for et kontor vil primært ligge mellem 1.000-1.400 kr. pr. kvadratmeter.

Kontor omkring Nybrovej

Omkring Nybrovej ligger mange store erhvervsbygninger, hvor både Ikea og Novo Nordisk og DONG Energy er repræsenteret. Søger du et nyt kontor i området omkring Nybrovej, kan du hovedsageligt finde kontorlokaler til leje i størrelsen 700 til 1.200 kvadratmeter. Prislejet for et kontor vil primært ligge mellem 600-1.100 kr. pr. kvadratmeter.

Hellerup

Nyskabende historie

Mens mange af de gamle byer er opstået fordi de lå strategisk godt i forhold til at skabe handel, er Hellerupsnarer en by, der er opstået efter den gode handel havde givet overskud. Hellerup er nemlig ikke nogen gammel by, men er derimod blevet til ved udstykning i sidste halvdel af det 19 århundrede. Før den tid var Hellerup primært udgjort af lystgårde og landsteder såsom Øregaard og Taffelbay. Allerede inden Hellerup kunne kaldes en by, var den altså hjemsted for det særligt købestærke klientel. Men ikke kun havde Hellerups beboere egenkapital, de havde også de gode idéer og gå på mod.

Kontor i Hellerup

Med et rejsende fokus på deleøkonomi, ser vi indenfor kontore en særligt stærk udvikling indenfor kontorhoteller – En innovativ mulighed for mindre og nystartede virksomheder, der drager nytte af fællesarealer såsom mødelokaler, køkken og servicefaciliteter. Også her er Hellerup med til at skabe nye muligheder og væksthuse. På nuværende tidspunkter findes der derfor allerede adskillige Kontorhoteller med hver deres samskabende fællesskaber og faciliteter. På Strandvejen finder vi således det eksklusive kontor, hvor arbejdsdynamikken kan inspireres af den daglige udsigt til det historiske Tuborg.

Ønsker man yderligere central beliggenhed tilbydes det eksklusive kontor med stilfuldt indrettede kontorlokaler i størrelsen 10 m² til 3000 m2. alle med fri brug af mødelokaler, velkomst- og loungeområder samt parkeringspladser.

Parkering i Hellerup

Med kontor beliggende i Hellerup, vil der som udgangspunkt være rigtig gode muligheder for, der også er tilknyttede parkeringspladser. Skulle det alligevel ikke være tilfældet kan man på hjemmesiden for Gentofte Kommune, som Hellerup hører ind under, få en oversigt over to parkeringszoner, deres udstrækning og tidsmæssige restriktioner. Derudover kan man lige her etablere en gratis licensordning enten som erhvervslicens eller gæstelicens, som vil være gældende for et år af gangen. Med den gratis licensordning fritages man for de to parkeringzoners tidsrestriktioner, men man skal dog stadig overholde påbuddene om standsning, samt de steder der står parkering forbudt.

De to parkeringszoner er ved henholdsvis Dyrehavsbakken og Hellerup Station. Ved Dyrehavsbakken er det uden en parkeringslicens således kun tilladt at parkere max. en time i tidsrummet 12-24 på alle hverdage, lørdage, søndage og helligdage i Bakkens åbningssæson, som løber fra marts til august. Mens det ved Hellerup Station forholder således, at det uden en parkeringslicens kun er tilladt at parkere små 30 min. ad gangen i tidsrummet kl. 7-10 og 16-18 på hverdage.

Udover de parkeringszoner som kommunen har sat op, har Q-Park desuden et parkeringshus På Tuborg Havnevej lige under Waterfront Shopping. Her tilbydes forskellige parkeringspladser og services fordelt på 700 parkeringspladser der hver især fås til en månedlig leje på mellem 1125,- og 1475,- kr.

Statistik for Gentofte

Generelt er der ikke den store mobilitet i dette område som følge af det høje prisniveau for både private leje- og købsmål, samt kommercielle ejendomme. Herved der er generelt stilstand vedrørende antallet af udbudte kontorlokaler og det generelle husstandsniveau. I perioden 2013 til 2015 faldt antallet af udbudte kontorer fra 312 til 274, af ukendte årsager. Samtidig er der sket en lille udvidelse af husstande, fra 10.203 til 10.693, nok hovedsagelig som følge af at det anses attraktivt at udbyde ejendomme, grundet det høje prisniveau.