Kontor til Leje på Amager og i Ørestaden

Området dækker det centrale Amager syd for Christianshavn og er et stort areal. Området er præget af tæt bebyggelse, fredelige naturområder og et væld af butikker og etageejendomme med boliger og kontorlokaler til leje.

 

Mangler du plads på dit kontor, og overvejer du at flytte din virksomhed til et nyt kontor på Amager? Så kan du med fordel læse videre og få information om områderne på Amager samt muligheder for leje af kontor.

Hvad angår leje af kontor og erhvervslokaler, kan man inddele Amager og Ørestaden i følgende områder:

  • Islands Brygge
  • Lergravsparken
  • Amager Strandpark
  • Ørestad Nord
  • Ørestad City

Kontor på Islands Brygge

Islands Brygge dækker området mellem HC Andersens Boulevard, Sjællandsbroen og Artillerivej. Islands Brygge er et hipt område, der med sin tætte afstand til Dybbølsbro st., København Centrum og shopping-centeret Fisketorvet bliver besøge flittigt af københavnerne om sommeren.

Området har førhen været præget af ældre boliglejligheder samt en del butikker. De seneste år er der blevet opført en række ejendomme, der huser kontorlokaler. I områder vil du også kunne kontorhoteller som fx IB47, hvor du kan leje et kontor eller en arbejdsplads og dele reception og rengøring med andre virksomheder.

Leder du efter et nyt kontor på Islands Brygge, kan du desuden finde mange kontorlokaler til leje i det ældre erhvervslokale bag Njalsgade.

På Islands Brygge kan du hovedsageligt finde kontorlokaler mellem 200 og 3.000 kvadratmeter. Prisniveaet for at leje et kontor, vil primært ligge mellem 600-1.300 kr. pr. kvadratmeter.

Mange mødelokaler med let tilkørsel

Amager er ‘besat’ af kontorhoteller, specielt omkring Fields, Bella Centret, Tårnby st og langs Ørestads Boulevarden. Dette er hovedsageligt som følge af gode tilkørselsforhold via E20, Ørestads Blvd og selvfølgelig metroen og toget. Herfor er der mange mødelokaler og konferencefaciliteter (eks. Bella Centret), i området, mens mange af kontorhotellerne selv har flere ledige lokaler som kan bookes af eksterne virksomheder. Mødelokaler hos en ekstern udbyder kan være en rigtig god idé, for de mange forretningsdrivende, som følge af at det kan medføre en neutral base for mødets forhandlinger eller konferencens fremvisninger. Du kan således nemt finde lokationer til både præsentationer og vigtig strategiske møder med forskellige partnere.

 

Lergravsparken

Området omkring Lergravsparken er præget af en blanding af nye og ældre ejendomme. Her kan du både finde større domiciler, kontorlokaler samt værksteder. Du vil ligeledes have mulighed for at leje et kontor i et kontorhotel. Leder du efter et nyt kontor i området omkring Lergravsparken, vil du primært kunne finde kontorlokaler mellem 500 og 1.000 kvadratmeter. Prisen for at leje et kontor, vil hovedsageligt ligge mellem 800-1.100 kr. pr. kvadratmeter.

Amager Strandpark

Området omkring Amager Strandpark er i rivende udvikling og er i gang med store udviklingsprojekter, hvor der blandt andet vil blive opført kontorlokaler. Området ud mod Kastrup lufthavn huser mange virksomheder, der har tilknytning til lufthavnen som fx SAS og Lufthansa. Leder du efter et nyt kontor, vil det være muligt at finde kontorlokaler til leje rundt omkring i området. Mangler du kontorplads, og søger du efter et kontor i området omkring Amager Strandpark, kan du primært finde kontorlokaler i størrelsen 500 kvadratmeter og opefter. Prisniveaet for at leje et kontor, ligger hovedsageligt mellem 600-1.100 kr. pr. kvadratmeter.

Ørestad Nord

Ørestad Nord er en bydel i København, der er førende inden for kultur, medie- og kommunikationsteknologi med DR Byen, Københavns Universitet samt IT Universitetet. Byen forventes at være bygget færdig om fem år, hvor den i fremtiden vil huse beboelse og leje af kontor. Mangler du kontorplads, og søger du efter et kontor i Ørestad Nord, kan du primært finde kontorlokaler i størrelsen 200 til 3.000 kvadratmeter. Prisen for at leje et kontor vil hovedsageligt ligge mellem 900 og 1.300 kr. pr. kvadratmeter.

Ørestad City

Kontor til leje i Ørestad City

Ørestad City strækker sig fra Vejlands Allé i nord til motorvejen i syd. Bydelen er næsten helt udbygget, og den er kendetegnet ved at være en blanding af boliger, eksklusive kontorlokaler samt erhvervsvirksomheder. Ørestad City har en god infrastruktur med både Metro, Øresundstog samt motorvejsnet inden for en kort radius. Leder du efter et nyt kontor i Ørestad City, kan du primært finde kontorlokaler til leje i området omkring shoppingcentret Fields på blandt andet Arne Jakobsens Allé. Det vil også være muligt at finde et kontor i Bellacenteret, som er nordens næststørste kongrescenter. Søger du et nyt kontor i Ørestad City, vil du primært kunne finde kontorlokaler fra 200 kvadratmeter og opefter. Prisniveaet for at leje et kontor vil hovedsagligt ligge mellem 1.100-1.600 kr. pr. kvadratmeter.

Statistik for Amager

Antallet af kontorer er steget en smule fra 1192 til 1200 fra 2013 til 2015, mens husstandsniveauet er steget fra 59.612 til 61.114 i samme periode.

Investeringsejendom på Amager og Ørestaden, her finder du et bredt marked

Når du skal finde investeringsejendomme i f.eks. Ørestaden, er det behjælpeligt med en stor online portal der kan henvise dig til samtlige investeringsobjekter på markedet. Det er lynhurtigt, nemt og overskueligt, og kan spare dig for en masse tid. Hvad enten du køber eller sælger investeringsejendomme på Amager og Ørestaden eller et andet område, kan du finde hvad du leder efter på Lokalebasen.dk. Denne portal er din fremtidige partner med god erfaring indenfor investering i fast ejendom. Siden er innovativ, hurtig og behjælpelig, og der er ikke nogen grund til ikke at komme i gang med det samme.

 

Søg kontorhoteller på Amager og Ørestaden

Leder du efter det perfekte kontorhotel er det utrolig vigtigt at have et overblik over markedet og dets ledige kontorer. Lokalebasen.dk kan med mange års erfaring give dig et nemt og overskueligt overblik over hvad der rør sig på markedet for kontorhoteller til leje på Amager og Ørestaden. Med et kontorhotel får du et fuldt serviceret kontor med alt inkluderet, så dig og din virksomhed kan fokusere på jeres kernekompetencer. Klik dig ind på side, og find dit næste kontorhotel i dag!

 

Oplev dagligdagen på Amager

Hvis du er på udkig efter kontorlokaler på Amager, så er det vigtigt at forstå byens dagligdag. Se med på denne inspirerende video af Amager’s dagligdag.