Styrk din virksomhed med gode kontorlokaler

Mange virksomheder står ofte over for den udfordring at finde det helt rigtige kontorlokale til virksomhedens behov. Hvis du netop har startet en virksomhed op, eller hvis denne er i stigende vækst, så skal jagten sættes ind på nye lokaler. Der er i den forbindelse mange ting at være opmærksom på, da din virksomheds kontorlokaler er vigtige for både de ansatte, kunder og andre samarbejdspartnere i form af beliggenhed og virksomhedens identitet udadtil. Flere og flere virksomheder i København vælger i dag at leje kontorlokaler, og her kan du læse mere om, hvordan du med gode kontorlokaler kan styrke din virksomhed.

Den rigtige beliggenhed

En af de ting, der har afgørende betydning for din virksomhed, er dennes geografiske beliggenhed. København er et af de dyreste steder i Danmark at have erhvervslokaler, men på trods af dette er det samtidig et af de allermest populære områder at have sin virksomheds lokaler placeret. Da der er tårnhøje udgifter til køb af lokaler i København, vælger mange virksomheder at leje sine lokaler, enten individuelt eller ved at dele lokaler med andre virksomheder. Ved at leje lokaler er der mange penge at spare, og fleksibiliteten er ligeledes høj i forhold til, hvis virksomheden får andre behov i forbindelse med vækst eller af andre årsager. Men på trods af, at også lejepriserne i København befinder sig i den høje ende, er byen fortsat populær som aldrig før. Dette skyldes de mange fordele, du har ved at placere din virksomhed så centralt. Både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere vil finde din virksomhed attraktiv, og ved at befinde sig midt i et dynamisk innovativt miljø vil din virksomhed have alle forudsætninger for konstant at holde sig opdateret og blive inspireret.

Dine kontorlokaler påvirker andres indtryk af din virksomhed

Selvom meget kommunikation med kunder og samarbejdspartnere i dag foregår online, vil langt de fleste virksomheder alligevel opleve, at disse fysisk kommer forbi virksomheden. Både kunder og samarbejdspartnere vil her, på baggrund af dit valg af beliggenhed og indretning af erhvervslokaler, danne sig et indtryk af, hvilken identitet og hvilke værdier din virksomhed har. Tænk derfor over, når du indretter lokalerne, at du afspejler din virksomhedsidentitet bedst muligt. Skal det være hvidt og lyst med store glaspartier, eller skal det være rustikt og charmerende med stukloft og rå murstensvægge? Det hele afhænger af, hvad der passer til netop din virksomheds identitet.

Motivér dine medarbejdere

Dit valg af kontorlokaler er først og fremmest vigtigt for de medarbejdere, der skal bruge deres mange arbejdstimer her. Det har en stor og afgørende betydning for dine ansattes motivation og for arbejdsmiljøet, hvordan lokalerne er indrettet. Sørg for at have de nødvendige faciliteter i lokalerne såsom stikkontakter, godt lysindfald og gode lamper. Lyt til dine medarbejderes ønsker, når du indretter lokalerne og få på den måde topmotiverede medarbejdere.