Kontorer på Bryggen bliver mere in

Kontorerne på Islands Brygge bliver mere og mere efterspurgte i takt med, at flere og flere får øjnene op for den populære københavnske bydel.

Islands Brygge er en af de bydele, som er i allermest rivende udvikling. Det er en bydel, som har meget at byde på for både erhvervsdrivende, men også for private.

De erhvervsdrivende nyder, at priserne på kontorlejemål er noget billigere end i centrum af København. Ikke desto mindre er Islands Brygge placeret fordelagtigt i forhold til den centrale del af Danmarks hovedstad. En gåtur på 10 minutter fra midten af Njalsgade og man befinder sig i midten af København.

For familier betragtes Islands Brygge som et oplagt sted for børn at vokse op. Det er beliggende tæt på naturen, men har samtidig også mange familievenlige områder og cafeer. For de unge er den centrale beliggenhed medvirkende til, at mange fravælger at bosætte sig i andre dele af Amager, simpelthen fordi man vil være så tæt på bykernen som muligt.

De erhvervsdrivende har fået øjnene op for, at Islands Brygge blomstrer. Boligpriserne stiger hele tiden, og infrastrukturen er ganske ligetil: Metroen kører til Nørreport på seks minutter fra Islands Brygge Station.

Godt vejr og flot natur

Mange erhvervsdrivende sætter pris på, at man kan nyde godt af de mange cafeer og restauranter, der er i og omkring Njalsgade. Det er vigtigt for fællesskabet på arbejdspladserne, at der er noget socialt at gøre brug af i nærområderne. På den måde kan der opstå et socialt samvær, som styrker fællesskabet. Fællesskab er noget, de fleste erhvervsdrivende værdsætter som følge af det, fællesskabet medfører. Heriblandt en god holdånd på arbejdspladsen, hvor samarbejdet ofte er af afgørende betydning, og den hjælpende hånd kan få stor betydning for den hjulpne.

Islands Brygge har mange områder, hvor de ansatte kan gå ture, hvilket de fleste nyder, fordi det er et godt pusterum fra arbejdspladsen. På den måde sikrer cheferne i erhvervslokalerne, at der altid er noget, de ansatte kan gøre, hvis de har brug for et pusterum. De samme muligheder for gåture og for at koble fra fås ikke på samme måde i det centrale København, da der ofte er sort af mennesker på gader og stræder i arbejdstiden.

På Bryggen er sagen en anden med Amager Fælled et stenkast fra Islands Brygges mest travle gade Njalsgade. De små sidegader nyder ofte godt af besøg fra børnefamilier som eksempelvis Leifsgade og Isafjordsgade.

På Islands Brygge er der også et menneskemylder, der tiltrækker store dele af det københavnske folk til Amager-bydelen om sommeren. Sommeren på Islands Brygge er tidspunktet, hvor de erhvervsdrivende får allermest gavn af Bryggen – særligt socialt. Der er flere og flere arbejdspladser, som nyder godt af en øl på græsset på Bryggen.