Indret dit kontor i København K ligesom Facebook

Facebook’s direktør Mark Zuckerberg arbejder på den samme kontorplads som alle andre. Det er en ny måde af skabe en kultur for transparens.

Når du indretter dit kontor til leje i København, kan det være en god idé at efterligne verdens mest innovative virksomheder. Teknologi giganten Facebook har fremført deres nye kontor, hvor alle arbejder på en stor kontorplads. Målsætningen er en gennemsigtig og decentraliseret kultur, hvor alle kan snakke med hinanden, dele idéer og kommunikere.

Passer det åbne til din virksomhed?

Før du kaster dig ud i en Facebook-lignende kontorindretning, bør du overveje hvorvidt din virksomhed er velegnet til det åbne kontor. Et åbent kontor fungerer ineffektivt, hvis dine medarbejdere ikke kan koncentrere sig i mere støjende omgivelser. Er der brug for komplet stilhed, kan det være en ulempe med et åbent kontor. Ydermere kan arbejdsvaner være distraherende for andre medarbejdere og bliver telefonen brugt meget, kan det ødelægge produktiviteten for nogle medarbejdere. Derfor bør man være opmærksom på sin virksomheds arbejdskultur, før man begiver sig ud i et åben kontorlandskab.

Læs mere om Facebook’s åbne kontor

Find kontor til leje i København K