Hold dit mødelokale, konferencecenter eller dine konferencelokaler coronasikre

Selvom coronakrisen har sat en stopper for store konferencer, er det blot et spørgsmål om tid, før din virksomhed igen kan bruge et mødelokale, konferencecenter eller konferencelokaler. Selv efter coronakrisen er stilnet af, vil det altid være en god ide for virksomheder at vedligeholde god hygiejne i deres mødelokale, så eventuel smitte ikke blusser op igen.
Derfor er det vigtigt, at din virksomheds mødelokale, konferencecenter eller konferencelokaler er coronasikre, sådan at du også i fremtiden kan holde møder og konferencer på en sikker måde. I denne korte artikel vil vi hjælpe dig til, hvordan du holder dit mødelokale, konferencecenter eller dine konferencelokaler coronasikre.

Lav afstandsmarkører på gulvet, og organiser borde og stole med afstand

Det vigtigste, når det kommer til at holde den rette coronahygiejne, er at holde den rette afstand. Derfor skal du altid sørge for, at dit mødelokale, konferencecenter eller dine konferencelokaler er udstyrede med afstandsmarkører, så mødedeltagerne kan holde den rette afstand til hinanden.
I et konferencecenter eller i konferencelokaler vil det give mening at lave gåbaner på gulvet, så de mange gæster ikke går ind i hinanden. I et mødelokale er det ikke nødvendigt med gåbaner, for så mange mødedeltagere vil der næppe komme. Ikke desto mindre vil det være en god ide med afstandsmarkører ved mødelokalets indgang.
Ved bordene i dit mødelokale, konferencecenter eller dine konferencelokaler skal stolene placeres, så dine mødedeltagere og gæster kan sidde med den rette afstand. Hvis der i et konferencecenter eller i konferencelokaler er plads til flere borde, skal bordene placeres med så meget afstand, at deltagerne kan bevæge sig uden at støde ind i hinanden.
Den store afstand mellem borde, stole og mødedeltagere vil betyde, at du ikke kan fylde dit mødelokale, konferencecenter eller konferencelokaler med deltagere.

Sørg for håndsprit og mundbind

En anden essentiel del af at holde en god hygiejne er masser af håndsprit og mundbind. Sørg for, at der altid er en fyldt dispenser med håndsprit ved alle borde og ved alle indgange til dit mødelokale, konferencecenter eller dine konferencelokaler.
Derudover vil det også være en god ide at sørge for, at dine gæster har adgang til mundbind. Køb en stor mængde mundbind, og læg dem ud ved bordene, så dine gæster altid kan skifte mundbind, når de skal rejse sig.
For at holde coronasmitten nede er det vigtigt, at god hygiejne og afstand opretholdes. I denne korte artikel har vi givet dig gode råd til, hvordan du gør det.