Her er de to største mødelokaler i København K

Når det kommer til mødelokaler i København K, og kursuslokaler generelt, er det ekstremt vigtigt, at dit mødelokale har nok plads. Specielt i disse coronatider, hvor dine mødedeltagere skal holde afstand til hinanden.
Det anbefales generelt, at mødelokaler og konferencelokaler i København K altid skal have plads til flere gæster, end der inviteres. På den måde sikrer du, at alle gæster kan holde den rette coronasikre afstand til hinanden.
Det store spørgsmål er selvfølgelig nu, hvor du skal finde de rette mødelokaler i København K. I denne artikel vil vi præsentere dig for de to største mødelokaler i København K, så du kan finde de helt rette konferencelokaler.

Kronprinsessegade 46E, 1306 København K

Denne adresse er egentlig hjemsted for et stort kontorfællesskab, men har også mulighed for at udleje mødelokaler i København K. Lokalerne er ikke helt store nok til at kunne bruges som konferencelokaler i København, men det er glimrende som mødelokaler.
Der er mulighed for at leje mødelokaler i København K med et areal på mellem 13-26 m2 og er derfor velegnet til dig, der skal have et mindre konferencelokale eller mødelokale. Med i lejen får du også adgang til et veludstyret tekøkken, og det professionelle rengøringspersonale holder altid mødelokalerne rene og pæne.
Disse mødelokaler i København K ligger tæt på Kongens Have, og er i gåafstand til både S-tog og metro. Det betyder, at mødedeltagere nemt kan komme til og fra.

Havnegade 39, 1058 København K

Mødelokalerne på denne adresse befinder sig i et smukt renoveret pakhus med udsigt over vandet. Det betyder, at du og dine gæster kan nyde en række mødelokaler i København K i en smuk, historisk bygning med meget at byde på.
Lokalerne på Havnegade 39 er større end dem på Kronprinsessegade 46E, og det betyder, at du også kan bruge disse som kursuslokaler og konferencelokaler i København K. Du kan leje et mødelokale i København K med en størrelse på 10-120 m2.
Mødelokalerne på denne adresse er udstyret med designermøbler, projektorer og meget andet elektronisk udstyr, der gør dit næste møde meget nemmere. Det professionelle rengøringspersonale sørger også for, at mødelokalerne og kursuslokalerne er i perfekt stand til at tage imod dine gæster.
I denne coronatid er det ekstremt vigtigt med mødelokaler i København K, hvor der er rigeligt med plads til dine gæster. Med de to største mødelokaler i København K kan du holde et coronasikkert møde.