Guide: Dette skal lejede konferencelokaler tilbyde

Uanset om det er tid til at afholde kursus, dagsmøde, workshop, teambuilding-aktiviteter eller lignende, så er det en god idé at afholde dette hos et eksternt konferencecenter. Her vil alle være på neutral grund, hvilket skaber rigtig gode forudsætninger for både kurser, dagsmøder, workshops og teambuilding-aktiviteter. Men hvad skal du være opmærksom på, når du skal finde konferencelokaler? Det guider vi dig til her på siden.

Moderne og lyse mødelokaler er et plus

Det er ikke en absolut nødvendighed, at mødelokalerne er moderne og lyse – men det er helt sikkert et kæmpe plus. Dette er med til at skabe en god atmosfære for deltagerne, og der er højere chance for, at deltagerne holder motivationen oppe gennem hele arrangementet. Derfor er det en yderst god idé at vælge et konferencecenter, der tilbyder lyse og moderne lokaler.

Alt det nødvendige AV-udstyr med mørklægning

Det er de færreste konferencelokaler med respekt for sig selv, der ikke tilbyder alt det nødvendige AV-udstyr. Dog er der stor forskel på, hvor meget AV-udstyr der følger med samt kvaliteten deraf. Derfor er det fordelagtigt at undersøge AV-udstyret, inden mødelokalerne bookes. Skal arrangementet gøre brug af en projektor eller elektronisk tavle, anbefales det at vælge konferencecenter med mulighed for mørklægning også.

God akustik og ventilation øger komforten

Er kurset, mødet, wokshoppen eller teambuilding-aktiviteterne af længere tids varighed, er det nødvendigt at finde konferencelokaler med god akustik og ventilation. Er akustikken og ventilationen dårlig, vil deltagerne ikke føle sig tilpasse i rummet, hvilket kan have negative konsekvenser. Ikke nok med risiko for hovedpine og træthed kan du ligeledes risikere, at deltagerne slet ikke kan finde koncentrationen til at deltage aktivt – og så vil hele arrangementet være spild af tid og kræfter.

Kaffe, frugt, vand og mad i god kvalitet

Slutteligt er det et must for deltagerne at have adgang til kaffe, frugt, vand og mad af god kvalitet både i og uden for mødelokalerne. Af denne grund bør du undersøge konferencecenterets tilbud af mad og drikke – og her bør der ikke blot vælges det billigste for at spare penge. Er kvaliteten dårlig, vil dette nemlig give et negativt indtryk blandt deltagerne, hvilket naturligvis ikke er ønsket.