Find det bedste mødelokale i København K

Som lille eller stor virksomhed i København K vil der sandsynligvis opstå et tidspunkt, hvor behovet for et stort mødelokale vil opstå. Det kan også være, at et mødelokale ikke er nok, men at det skal helt op og være et decideret konferencelokale i København K. Såfremt det ikke er noget, virksomheden selv kan lægge lokaler til, så findes der heldigvis løsninger i København K.
Mange større hotelkæder tilbyder heldigvis, at man kan leje deres større festlokaler. Disse kan så omdannes til kursuslokaler eller konferencelokaler i København K. Det er især fordelagtigt, hvis der skal holdes større konferencer eller kursus over flere dage, hvor de deltagende kommer fra hele landet. Det giver dem mulighed for at overnatte på hotellet og kunne deltage i hele mødet eller kurset.
Hvis det ikke skal foregå på et hotel, findes der selvfølgelig også en løsning på det. Vi har samlet tre bud på, hvor din virksomhed kan afholde deres næste konference.

MBK

MBK ligger i indre by med kun 500 meter til Nørreport. De tilbyder leje af lokaler til helt op til 138 personer. Priserne er forskellige alt efter, hvilket arrangement der er tale om, men det kan være alt lige fra et møde, et kursus eller en større konference.

CityMeetings

CityMeetings er et større kontorhotel og mødecenter i centrum af København K, hvor du også kan leje de ønskede lokaler. For mødelokalerne betaler man en timepris, så det er en god ide at lægge en meget fast dagsorden for de pågældende møder, hvis man ikke ønsker at betale mere end højst nødvendigt for et møde.

Kosmopol

Kosmopol kan tilbyde næsten hele pakken af alt lige fra mødelokaler til eventlokaler. Kosmopol er også kun 500 meter fra Nørreport, og der er derfor rig mulighed for, at en konference kan finde sted midt i centrum af København K.
Disse er blot tre af mange muligheder, som København K har at tilbyde, når der skal findes konferencelokaler i centrum. Hvis de heller ikke passer til virksomhedens behov, så findes der mange andre, som kan tilbyde noget helt andet. Der er ingen, der siger, at bare fordi man fører virksomhed i København K, at så er man ikke i stand til at afholde professionelle møder i flotte mødelokaler.