Derfor skal du vælge København som placering til din virksomhed

Det kan være svært at finde ud af, hvilken geografisk placering der kan give din virksomhed de bedste muligheder og fordele, når du leder efter kontorer. Er det vigtigt, at det er i byen eller på landet? Eller er det byens størrelse, byens erhvervsliv eller måske byens begivenhedskultur der er det vigtigste for den type virksomhed, du sidder med? Den smukke hovedstad København indeholder alle de elementer, der skal til, for at din virksomhed kan vokse og udvikle sig.

Dynamisk arbejdsmiljø

Ønsker du, at din virksomhed skal have hovedsæde i en energisk og dynamisk by, der er i konstant udvikling? Så har du helt sikkert allerede overvejet en placering i København. Byen er med sine 1,3 millioner indbyggere Danmarks største, og derfor er det naturligvis også nemt at finde solid og veluddannet arbejdskraft heriblandt. Byen er hovedsæde for mange offentlige og private virksomheder, og det er ikke uden grund. Byens hurtige tempo passer især godt til unge, studerende og karrieremennesker og er denne målgruppe din, vil du i København få din virksomhed tæt på dem.

International og multikulturel hovedstad

København er en international hovedstad, hvor der findes mange forskellige slags mennesker med forskellig baggrund, etnicitet, tro, uddannelse og kultur. Denne diversitet giver byen en stemning af åbenhed og accept, og hvis din virksomhed allerede er, eller sigter efter at komme på det internationale marked åbner København op for flere indgange til dette. Der findes i København mange attraktive kontorlokaler, og med en tilvækst af både private og offentlige virksomheder vil der være rig mulighed for at skabe samarbejde med andre virksomheder – både nationalt og internationalt.

Gode transportmuligheder for enhver smag

En af fordelene ved at placere sin virksomhed i eller omkring København er, at infrastrukturen er god, og transportmulighederne i byen er mange. Det vil derfor være nemt for medarbejdere at pendle mellem København og nogle af landets andre byer. Med gode transportmuligheder til Kastrup lufthavn vil det også være muligt at rekruttere og udstationere medarbejdere internationalt eller at holde og deltage i møder i den anden ende af landet uden en lang transporttid. Der ses i det københavnske bybillede en stor udbygning af byens transportmuligheder for at tilgodese de behov, der er for byens mange pendlere. Især S-tog og Metro er et populært valg, når det kommer til offentlig transport, men derudover er København også kendt som ”cyklernes by”, da en meget stor del af byens indbyggere bruger dette transportmiddel til at komme frem og tilbage mellem arbejdet. København er nemlig kendt som et sikkert og trygt sted at bevæge sig rundt for cyklister, og cyklen er fortsat københavnernes fortrukne transportmiddel.