De bedste områder for kontorlokaler i København

Står din virksomhed og leder efter nye kontorlokaler i København? Så læs med på denne side, hvor vi ser nærmere på udvalget af kontorlokaler i landets hovedstad. Vi viser dig, hvilke områder der er mest populære at vælge, og hvilke fordele og ulemper der kan være ved at vælge en lokation i hver bydel. Så er du godt klædt på til at vælge dit næste kontor til leje i København.

1. København K – byens hjerte

Vil du ind i hjertet af hovedstaden, er kontorlokaler i København K det oplagte valg. Her vil din virksomhed være i nærheden af storbyens pulserende liv med de mange hoteller, restauranter og det rige kulturliv. Derudover er transportmulighederne selvfølgelig i særklasse med masser af muligheder for at bevæge sig til og fra kontoret.

Hvis du vælger et kontor til leje i København K, har du altså rig mulighed for at invitere dine kunder på restaurantbesøg i bydelens mange attraktive restauranter. Du kan også nemt invitere kunder fra udlandet, da de nemt kan bevæge sig rundt i byen og opleve byens liv under deres besøg.

2. Nordhavn – nyt og attraktivt

Et af de områder i København, hvor der i disse år sker den største udvikling, er Nordhavn. Med en placering helt ud til vandet og en kort afstand til byens centrum er dette både et smukt og attraktivt område. Nybyggerierne skyder løbende op i bydelen, hvor både mange virksomheder og privatpersoner flytter til.

Vælg kontorlokaler i København i denne nye bydel, hvis du vil have nogle af de mest attraktive lokaler helt ud til havnen. Så kan du og dine ansatte både nyde de flotte omgivelser hver dag på arbejde og samtidig have gode transportmuligheder ind til byens centrum.

3. Amager – historik og modernitet på samme sted

Et af de andre populære områder for kontor til leje i København er Amager. Her kan du både finde attraktive og skønne erhvervslokaler i Sundby, Islands Brygge eller det nye og moderne område Ørestad.

Især i Ørestaden er der i de seneste år sket store fremskridt inden for byudviklingen. Der bygges løbende nye flotte ejendomme, og dermed er mulighederne for at finde kontorlokaler i København på Amager blevet bedre end nogensinde før.

4. Sydhavnen – flotte lokaler tæt på centrum

Nybyggerier findes der også rigeligt af i Sydhavnen, hvor nogle af de mest attraktive kontorlokaler i København i dag findes. Hovedstaden udvides løbende, og et af de områder, der har været i stor udvikling i de seneste år, er Sydhavnen. Her finder du flotte erhvervslokaler og vil være i nærheden af mange andre store og velkendte virksomheder.