Bliv en del af Postbyen – Københavns nye kvarter

Er du på udkig efter en central placering i København? Så er Postbyen et godt valg. Postbyen er placeret ekstremt centralt og ligger mellem Kalvebod Brygge og Hovedbanegården. Området er et helt nyt bykvarter, som er ved at blive bygget. Tidligere var området kendt som Postgrunden, men Postbyen er altså navnet på det nye og smarte område.

Byrummet i Postbyen er tænkt som et sted med virksomheder, butikker og restauranter. Placeringen er central, og planen med området er at gøre det til et stort aktiv for København. Byområdets kommende pladser får en størrelse svarende til de velkendte pladser Sankt Hans Torv og Amager Torv. Derudover forventes det, at Postbyens område vil have omkring 5.500 arbejdende mennesker og omkring 20.000 besøgende – om dagen.

Særdeles gode muligheder for erhvervsdrivende

Der er ingen tvivl om, at området er perfekt for virksomheder – uanset om der er tale om butikker, restauranter, barer eller kontorlokaler. Den attraktive placering har både sine fordele for ansatte, kunder og samarbejdspartnere. Alle parter har nemt ved at tilgå stedet – også selvom de kommer langvejsfra eller med offentlig transport. Derudover er lokalerne nemme at få øje på for forbipasserende, hvilket klart styrker virksomheden.

Byggerierne er certificeret for bæredygtighed

Hvis du som virksomhed har fokus på bæredygtighed, er Postbyens centrale placering ikke den eneste grund til, at området er den ideelle lokation. Postbyen har nemlig et stort fokus på bæredygtighed, og derfor er alle bygninger i området bæredygtighedscertificeret. Dette er et kæmpe kvalitetsstempel for virksomheder, der netop ønsker at have miljørigtige valg i højsæde.

Mærk hovedstadens mange muligheder

Uanset om virksomheden i forvejen har lokaler i Københavnerområdet, eller om virksomheden overvejer at rykke i lokaler i storbyen for første gang, er der mange gode grunde til at rykke til København. Hovedstaden byder på et væld af muligheder, som erhvervsdrivende nyder godt af. I København er der rig mulighed for at få kvalificeret arbejdskraft – både i form af danske og udenlandske medarbejdere.

Dertil er infrastrukturen af høj kvalitet, hvad end man er i bil, bus, tog, S-tog, cykel, på gåben eller på løbehjul. Slutteligt har Købehavn de bedste muligheder for at netværke som erhvervsdrivende – og netop dette aspekt må i den grad ikke undervurderes.