Tips til at finde kontorlokaler i byen

02.01.2020 10:42

Indimellem er det tid til at finde nye kontorlokaler. Om det skyldes besparelser, udvidelse grundet flere medarbejdere eller blot tid til fornyelse, er ligegyldigt. Fornyelse skal til fra tid til anden, og dette gælder altså også i forbindelse med kontorlokaler. At finde kontorlokaler i byen kan være svært. Man er mange om buddet, samtidig med at kontorlokalerne selvfølgelig skal matche med virksomheden. Kontorlokaler fungerer nemlig som en slags visitkort for virksomheden. Hvis du er på udkig efter nye kontorlokaler i byen, kan du her få tips til netop dette. 

Overvej nøje dine kontorlokalers behov

Virksomheder er ekstremt forskellige fra hinanden, og derfor er deres krav til kontorer også vidt forskellige. Overvej nøje virksomhedens behov for netop sine kontorlokaler og gå så på jagt efter matchende lokaler. Er der behov for en form for showroom? Så vil store, lyse og indbydende lokaler klart være en fordel. Skal lokalerne huse en masse medarbejderes skriveborde? Så må kontorlokalerne gerne være moderniseret, have køkkenadgang og god plads. Overvej ligeledes, hvorvidt der skal være plads til reception og mødelokaler. 

Læg et realistisk budget 

Ligesom med alt andet her i livet er det vigtigt at lægge et realistisk budget. Hvor meget har virksomheden mulighed for at betale i husleje hver måned? Det er i langt de fleste tilfælde en dårlig idé at have en så høj husleje, at det går udover andre aspekter i virksomheden såsom møblering og medarbejdergoder. Her kan det være en fordel at rykke kontorlokalerne væk fra centrum for derfor at få flere kvadratmeter for pengene. Dog kan det i nogle tilfælde være en nødvendighed at vælge en central placering med høj husleje, da alle byens fordele hurtigt kan tilgås. 

Tænk over kontormålets energiklasse 

Når et kontormål skal vælges, er det typisk beliggenhed, størrelse, husleje, parkeringsforhold, udseende og lignende, der spiller de største roller. Alle disse emner er også vigtige – men du skal ligeledes huske at tænke over kontormålets energiklasse. Selvom huslejen virker billig, kan virksomheden hurtigt bruge mange penge på at opvarme kontormålet grundet lav energiklasse. En højere husleje på et lejemål med bedre energiklasse kan dermed være bedre. I disse kontorlejemål er indeklimaet typisk også bedre, hvilket spiller en stor rolle for medarbejdernes trivsel og produktivitet.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit