Styrk din virksomhed med gode kontorlokaler

12.02.2018 12:43

Mange virksomheder står ofte over for den udfordring at finde det helt rigtige kontorlokale til virksomhedens behov. Hvis du netop har startet en virksomhed op, eller hvis denne er i stigende vækst, så skal jagten sættes ind på nye lokaler. Der er i den forbindelse mange ting at være opmærksom på, da din virksomheds kontorlokaler er vigtige for både de ansatte, kunder og andre samarbejdspartnere i form af beliggenhed og virksomhedens identitet udadtil. Flere og flere virksomheder i København vælger i dag at leje kontorlokaler, og her kan du læse mere om, hvordan du med gode kontorlokaler kan styrke din virksomhed.   

Den rigtige beliggenhed

En af de ting, der har afgørende betydning for din virksomhed, er dennes geografiske beliggenhed. København er et af de dyreste steder i Danmark at have erhvervslokaler, men på trods af dette er det samtidig et af de allermest populære områder at have sin virksomheds lokaler placeret. Da der er tårnhøje udgifter til køb af lokaler i København, vælger mange virksomheder at leje sine lokaler, enten individuelt eller ved at dele lokaler med andre virksomheder. Ved at leje lokaler er der mange penge at spare, og fleksibiliteten er ligeledes høj i forhold til, hvis virksomheden får andre behov i forbindelse med vækst eller af andre årsager. Men på trods af, at også lejepriserne i København befinder sig i den høje ende, er byen fortsat populær som aldrig før. Dette skyldes de mange fordele, du har ved at placere din virksomhed så centralt. Både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere vil finde din virksomhed attraktiv, og ved at befinde sig midt i et dynamisk innovativt miljø vil din virksomhed have alle forudsætninger for konstant at holde sig opdateret og blive inspireret.

Dine kontorlokaler påvirker andres indtryk af din virksomhed

Selvom meget kommunikation med kunder og samarbejdspartnere i dag foregår online, vil langt de fleste virksomheder alligevel opleve, at disse fysisk kommer forbi virksomheden. Både kunder og samarbejdspartnere vil her, på baggrund af dit valg af beliggenhed og indretning af erhvervslokaler, danne sig et indtryk af, hvilken identitet og hvilke værdier din virksomhed har. Tænk derfor over, når du indretter lokalerne, at du afspejler din virksomhedsidentitet bedst muligt. Skal det være hvidt og lyst med store glaspartier, eller skal det være rustikt og charmerende med stukloft og rå murstensvægge? Det hele afhænger af, hvad der passer til netop din virksomheds identitet.

Motivér dine medarbejdere

Dit valg af kontorlokaler er først og fremmest vigtigt for de medarbejdere, der skal bruge deres mange arbejdstimer her. Det har en stor og afgørende betydning for dine ansattes motivation og for arbejdsmiljøet, hvordan lokalerne er indrettet. Sørg for at have de nødvendige faciliteter i lokalerne såsom stikkontakter, godt lysindfald og gode lamper. Lyt til dine medarbejderes ønsker, når du indretter lokalerne og få på den måde topmotiverede medarbejdere.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit