Skab det konstruktive og personlige fællesskab

06.09.2018 10:02

Kontoret er samlingspunkt for en række mennesker, der hver dag ruller stolen ind til bordet, tænder computeren og udfører et stykke arbejde, der skal drive virksomheden fremad. Men arbejdet på kontoret foregår ikke blot i enerum. Hvis ikke medarbejderne er i stand til at samarbejde, ydes det optimale arbejde ikke til konsekvens for virksomhedens foretagende.

Det rette kontormiljø sætter rammerne for et godt samarbejde. Det kan være en udfordring for virksomheden at skabe dette rum, hvor alle medarbejdere trives og opnår deres yderste potentiale. Det kræver arbejde, fokus og prioritering – men til gengæld vil virksomheden se forbedrede resultater. 

Klare aftaler danner grundlaget

En række behov, personligheder og arbejdsopgaver mødes på kontoret. Når arbejdsmiljøet udfordres, er det oftest fordi, mange forskellige mennesker med varierende forhold til arbejdet skal mødes. For at gøre livet på kontoret så gnidningsfrit som muligt – og for at imødekomme konflikter, inden de opstår, kan faste aftaler og systemer benyttes.

Italesæt kontorets forskellige personligheder på et fælles møde. Snak om, hvilke vaner, aftaler og interne koder der vil hjælpe jer til at møde hinandens behov på bedste vis. Måske skal alt mad indtages udenfor kontoret, måske bør man forlade lokalet, når man snakker i telefon, eller måske skal man markere, når man ikke vil forstyrres.

Personlig atmosfære gør det muligt

Når folk kender hinanden på et mere personligt plan, er det lettere at relatere, hjælpe og derved samarbejde. Læg fokus på at etablere et godt forhold til alle kollegaer. Skab anledninger, hvor medarbejderne mødes uden for kontorets rammer, og giv derved mulighed for, at kollegiale relationer kan blive mere nære og personlige.

Overbærenhed er nøglen

Når medarbejderne har evnen til at sige ”pyt” og bære over med andres fejl, er kontoret sikret den bedste stemning. Vi har alle forskellige vaner, fremgangsmåder og behov, og når kontorets medarbejdere kan rumme alle, er der langt mellem konflikt, sammenstød og ubehag. Det skaber det bedste arbejdsmiljø, da glade medarbejdere er tættere knyttet til deres job og derved giver mere af sig selv i arbejdstiden.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit