Kontorer på Bryggen bliver mere in

18.01.2018 16:28

Kontorerne på Islands Brygge bliver mere og mere efterspurgte i takt med, at flere og flere får øjnene op for den populære københavnske bydel.

Islands Brygge er en af de bydele, som er i allermest rivende udvikling. Det er en bydel, som har meget at byde på for både erhvervsdrivende, men også for private.

De erhvervsdrivende nyder, at priserne på kontorlejemål er noget billigere end i centrum af København. Ikke desto mindre er Islands Brygge placeret fordelagtigt i forhold til den centrale del af Danmarks hovedstad. En gåtur på 10 minutter fra midten af Njalsgade og man befinder sig i midten af København.

For familier betragtes Islands Brygge som et oplagt sted for børn at vokse op. Det er beliggende tæt på naturen, men har samtidig også mange familievenlige områder og cafeer. For de unge er den centrale beliggenhed medvirkende til, at mange fravælger at bosætte sig i andre dele af Amager, simpelthen fordi man vil være så tæt på bykernen som muligt.

De erhvervsdrivende har fået øjnene op for, at Islands Brygge blomstrer. Boligpriserne stiger hele tiden, og infrastrukturen er ganske ligetil: Metroen kører til Nørreport på seks minutter fra Islands Brygge Station.

Godt vejr og flot natur

Mange erhvervsdrivende sætter pris på, at man kan nyde godt af de mange cafeer og restauranter, der er i og omkring Njalsgade. Det er vigtigt for fællesskabet på arbejdspladserne, at der er noget socialt at gøre brug af i nærområderne. På den måde kan der opstå et socialt samvær, som styrker fællesskabet. Fællesskab er noget, de fleste erhvervsdrivende værdsætter som følge af det, fællesskabet medfører. Heriblandt en god holdånd på arbejdspladsen, hvor samarbejdet ofte er af afgørende betydning, og den hjælpende hånd kan få stor betydning for den hjulpne.

Islands Brygge har mange områder, hvor de ansatte kan gå ture, hvilket de fleste nyder, fordi det er et godt pusterum fra arbejdspladsen. På den måde sikrer cheferne i erhvervslokalerne, at der altid er noget, de ansatte kan gøre, hvis de har brug for et pusterum. De samme muligheder for gåture og for at koble fra fås ikke på samme måde i det centrale København, da der ofte er sort af mennesker på gader og stræder i arbejdstiden.

På Bryggen er sagen en anden med Amager Fælled et stenkast fra Islands Brygges mest travle gade Njalsgade. De små sidegader nyder ofte godt af besøg fra børnefamilier som eksempelvis Leifsgade og Isafjordsgade.

På Islands Brygge er der også et menneskemylder, der tiltrækker store dele af det københavnske folk til Amager-bydelen om sommeren. Sommeren på Islands Brygge er tidspunktet, hvor de erhvervsdrivende får allermest gavn af Bryggen – særligt socialt. Der er flere og flere arbejdspladser, som nyder godt af en øl på græsset på Bryggen. 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit