Københavns omegn har den højeste tomgangsprocent

12.03.2016 17:31

Tomgang Kontor København

København Omegn, der omfatter Gentofte, Lyngby, Brøndby, Taastrup, Rødovre, Hvidovre samt Gladsaxe, har aktuelt en tre gange så høj tomgangsprocent på erhvervslejemål sammenlignet med landets øvrige regioner uden for København. Det viser ny statistisk fra Lokalebasen.dk.

I alt står 14,7 procent af erhvervslokaler tomme i Københavns Omegn, og gennemsnitligt ligger tomgangsprocenten på 6,1 procentpoint på landsplan.   

Markant udvikling i Københavns Omegn

Som det eneste sted i landet tegner der sig en markant udvikling i tomgangen i Københavns Omegn. På blot to år er tomgangen nemlig steget hele 39,7 procent og altså fra 10,7 til 14,7 procentpoint. Det er især ledige annoncerede kontorkvadratmeter, der skyder tomgangen i vejret – en stigning på hele 84,6 procent. I 2013 var der 735.000 annoncerede kontorkvadratmeter op imod 1.357.000 kvadratmeter i 2016.

Også i Københavns By findes en høj tomgang for erhvervslejemål. Den aktuelle tomgang ligger på 8,0 procentpoint og er dermed landet næsthøjeste. Tomgangen har været mere jævn, men støt stigende og lå i 2013 på 7,6 procentpoint. Dette er dog på trods af et arbejdsmarked i fremdrift, samt at flere kontorejendomme er konverteret til boliger.  

Læs mere: Københavns Omegn har landets højeste tomgang

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit