Indret dit kontor i København K ligesom Facebook

26.01.2016 16:28

Åbent kontor Facebook

Facebook’s direktør Mark Zuckerberg arbejder på den samme kontorplads som alle andre. Det er en ny måde af skabe en kultur for transparens.

Når du indretter dit kontor til leje i København, kan det være en god idé at efterligne verdens mest innovative virksomheder. Teknologi giganten Facebook har fremført deres nye kontor, hvor alle arbejder på en stor kontorplads. Målsætningen er en gennemsigtig og decentraliseret kultur, hvor alle kan snakke med hinanden, dele idéer og kommunikere.

Passer det åbne til din virksomhed?

Før du kaster dig ud i en Facebook-lignende kontorindretning, bør du overveje hvorvidt din virksomhed er velegnet til det åbne kontor. Et åbent kontor fungerer ineffektivt, hvis dine medarbejdere ikke kan koncentrere sig i mere støjende omgivelser. Er der brug for komplet stilhed, kan det være en ulempe med et åbent kontor. Ydermere kan arbejdsvaner være distraherende for andre medarbejdere og bliver telefonen brugt meget, kan det ødelægge produktiviteten for nogle medarbejdere. Derfor bør man være opmærksom på sin virksomheds arbejdskultur, før man begiver sig ud i et åben kontorlandskab.

Læs mere om Facebook’s åbne kontor

Find kontor til leje i København K

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit