Et sundt indeklima er alfa og omega i kontormiljøer

26.03.2019 13:54

Uanset om du driver en mindre eller større virksomhed, er indeklimaet på arbejdspladsen vigtigt for din og medarbejdernes performance og sundhed. Det er vigtigt at have et sundt indeklima for øje, når du vælger kontor, da et dårligt indeklima kan give gener som hovedpine og svimmelhed, hvilke øger sygefravær og mindsker effektiviteten. Derudover spreder forkølelse og influenza sig også med lynets hast i miljøer med dårligt indeklima.

Øg dine medarbejderes produktivitet

Indeklimaet på din arbejdsplads har stor betydning for medarbejdernes trivsel og generelle sundhed. Du kan nemlig mindske sygefraværet og øge produktiviteten, hvis du sørger for at skabe et kontormiljø med et sundt indeklima. I dag foregår meget kontorarbejde foran den samme skærm flere timer ad gangen, og derfor skal der også være et sundt miljø, således dine medarbejdere kan præstere effektivt hele dagen. Mange arbejdspladser benytter sig af naturlig udluftning, hvor døre og vinduer åbnes, således der kommer frisk luft og gennemtræk i lokalet. I Danmark har vi dog vekslende vejrforhold året rundt, hvilket påvirker, hvor ofte og hvornår der luftes naturligt ud. For at opnå et optimalt og sundt indeklima skal temperaturen være stabil og ikke have for store udsving i løbet af en arbejdsdag. Derudover må den konstante temperatur i lokalerne heller ikke være hverken for høj eller lav, hvilket også gælder luftfugtigheden. De vekslende vejrforhold i landet har dog efterhånden betydet, at mange arbejdspladser ikke får luftet lige så meget ud, som de burde. I de kølige måneder bliver det nemlig hurtigt fugtigt og koldt, og i de lune måneder strømmer det ind med varme.

Benyt komfortventilation på din arbejdsplads

Lad den naturlige udluftning være et supplement til en mere mekanisk udluftning i form af komfortventilation. Komfortventilation er nemlig en langt mere effektiv og sund udluftning end den naturlige. Du og dine medarbejdere vil nemlig opleve, at luften cirkuleres i samtlige lokaler, og den skiftes ud flere gange i timen. Med komfortventilation undgår du et forhøjet niveau af CO2 i luften, som netop er det, der giver gener som hovedpine og svimmelhed. Der er ingen tvivl om, at installationen af en komfortventilation er en lidt dyrere affære, men på længere sigt kan den øge dine medarbejderes performance og sundhed, hvilket er en rigtig god investering, der forhåbentlig kan ses på bundlinjen.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit