Derfor skal du vælge København som placering til din virksomhed

12.03.2018 13:23

Det kan være svært at finde ud af, hvilken geografisk placering der kan give din virksomhed de bedste muligheder og fordele, når du leder efter kontorer. Er det vigtigt, at det er i byen eller på landet? Eller er det byens størrelse, byens erhvervsliv eller måske byens begivenhedskultur der er det vigtigste for den type virksomhed, du sidder med? Den smukke hovedstad København indeholder alle de elementer, der skal til, for at din virksomhed kan vokse og udvikle sig.

Dynamisk arbejdsmiljø

Ønsker du, at din virksomhed skal have hovedsæde i en energisk og dynamisk by, der er i konstant udvikling? Så har du helt sikkert allerede overvejet en placering i København. Byen er med sine 1,3 millioner indbyggere Danmarks største, og derfor er det naturligvis også nemt at finde solid og veluddannet arbejdskraft heriblandt. Byen er hovedsæde for mange offentlige og private virksomheder, og det er ikke uden grund. Byens hurtige tempo passer især godt til unge, studerende og karrieremennesker og er denne målgruppe din, vil du i København få din virksomhed tæt på dem.

International og multikulturel hovedstad

København er en international hovedstad, hvor der findes mange forskellige slags mennesker med forskellig baggrund, etnicitet, tro, uddannelse og kultur. Denne diversitet giver byen en stemning af åbenhed og accept, og hvis din virksomhed allerede er, eller sigter efter at komme på det internationale marked åbner København op for flere indgange til dette. Der findes i København mange attraktive kontorlokaler, og med en tilvækst af både private og offentlige virksomheder vil der være rig mulighed for at skabe samarbejde med andre virksomheder – både nationalt og internationalt.

Gode transportmuligheder for enhver smag

En af fordelene ved at placere sin virksomhed i eller omkring København er, at infrastrukturen er god, og transportmulighederne i byen er mange. Det vil derfor være nemt for medarbejdere at pendle mellem København og nogle af landets andre byer. Med gode transportmuligheder til Kastrup lufthavn vil det også være muligt at rekruttere og udstationere medarbejdere internationalt eller at holde og deltage i møder i den anden ende af landet uden en lang transporttid. Der ses i det københavnske bybillede en stor udbygning af byens transportmuligheder for at tilgodese de behov, der er for byens mange pendlere. Især S-tog og Metro er et populært valg, når det kommer til offentlig transport, men derudover er København også kendt som ”cyklernes by”, da en meget stor del af byens indbyggere bruger dette transportmiddel til at komme frem og tilbage mellem arbejdet. København er nemlig kendt som et sikkert og trygt sted at bevæge sig rundt for cyklister, og cyklen er fortsat københavnernes fortrukne transportmiddel.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit