Derfor skal chefer, mellemledere og ansatte sidde blandet

17.04.2019 09:14

På mange arbejdspladser har chefen sit eget kontor, mens mellemlederne sidder samlet i den ene eller anden udstrækning, og de ”almindelige” ansatte sidder for sig. Det er imidlertid ikke nødvendigvis den mest hensigtsmæssige løsning. Her kigger vi nærmere på, hvorfor det mon er sådan.

Nedbryd hierarkiet ved at sidde blandet

En af de helt klare fordele ved at side blandet på kryds og tværs er, at hierarkiet på arbejdspladsen derved bliver nedbrudt. Har I et ønske om at have en flad struktur på kontoret, kan dette således være medvirkende til, at I får netop det. Ved at blande de forskellige medarbejdere på denne måde bliver fællesskabet styrket på tværs af ”hierarkiniveauer”, og det kan i høj grad være en fordel. Sidder man ved siden af ens mellemleder, får man med stor sandsynlighed opbygget en stærkere relation til vedkommende, og det er gavnligt i det daglige arbejde.

Gør det nemmere at udvikle den interne arbejdsgang

Alle medarbejderne på en arbejdsplads har noget at bidrage med, og alle har en holdning til, hvordan tingene fungerer på arbejdspladsen. Det er imidlertid ikke altid, at dem der, så at sige, er ”nederst i fødekæden”, byder ind med deres idéer til fornyelse og forbedring, og det er en skam. Det er dog klart, at det kan virke grænseoverskridende at skulle banke på chefens kontordør for at komme med et forslag til en lille forbedring i driften. Sidder man derimod over for vedkommende, bliver det nemmere at få nævnt ens idéer og inputs, og det kan bidrage til en bedre drift.

Få nye idéer på bordet

Generelt gælder det, at der kan komme rigtig mange nye idéer på bordet ved at blande folk på kryds og tværs. Har mellemlederne stirret sig blinde på et problem, kan nogle af de andre medarbejdere med stor sandsynlighed bidrage med noget. Alle disse inputs ville man ikke nødvendigvis få, hvis man sad opdelt på arbejdspladsen. Der bliver ganske enkelt skabt en mere åben og omfavnende atmosfære ved at sidde blandet, og det kan i høj grad medvirke til, at virksomheden udvikler sig til det bedre både på det interne plan og i forhold til kunder, samarbejdspartnere og projekter.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit