Bliv en del af Postbyen - Københavns nye kvarter

23.01.2020 09:30

Er du på udkig efter en central placering i København? Så er Postbyen et godt valg. Postbyen er placeret ekstremt centralt og ligger mellem Kalvebod Brygge og Hovedbanegården. Området er et helt nyt bykvarter, som er ved at blive bygget. Tidligere var området kendt som Postgrunden, men Postbyen er altså navnet på det nye og smarte område. 

Byrummet i Postbyen er tænkt som et sted med virksomheder, butikker og restauranter. Placeringen er central, og planen med området er at gøre det til et stort aktiv for København. Byområdets kommende pladser får en størrelse svarende til de velkendte pladser Sankt Hans Torv og Amager Torv. Derudover forventes det, at Postbyens område vil have omkring 5.500 arbejdende mennesker og omkring 20.000 besøgende – om dagen. 

Særdeles gode muligheder for erhvervsdrivende

Der er ingen tvivl om, at området er perfekt for virksomheder – uanset om der er tale om butikker, restauranter, barer eller kontorlokaler. Den attraktive placering har både sine fordele for ansatte, kunder og samarbejdspartnere. Alle parter har nemt ved at tilgå stedet – også selvom de kommer langvejsfra eller med offentlig transport. Derudover er lokalerne nemme at få øje på for forbipasserende, hvilket klart styrker virksomheden. 

Byggerierne er certificeret for bæredygtighed 

Hvis du som virksomhed har fokus på bæredygtighed, er Postbyens centrale placering ikke den eneste grund til, at området er den ideelle lokation. Postbyen har nemlig et stort fokus på bæredygtighed, og derfor er alle bygninger i området bæredygtighedscertificeret. Dette er et kæmpe kvalitetsstempel for virksomheder, der netop ønsker at have miljørigtige valg i højsæde. 

Mærk hovedstadens mange muligheder

Uanset om virksomheden i forvejen har lokaler i Københavnerområdet, eller om virksomheden overvejer at rykke i lokaler i storbyen for første gang, er der mange gode grunde til at rykke til København. Hovedstaden byder på et væld af muligheder, som erhvervsdrivende nyder godt af. I København er der rig mulighed for at få kvalificeret arbejdskraft – både i form af danske og udenlandske medarbejdere. 

Dertil er infrastrukturen af høj kvalitet, hvad end man er i bil, bus, tog, S-tog, cykel, på gåben eller på løbehjul. Slutteligt har Købehavn de bedste muligheder for at netværke som erhvervsdrivende – og netop dette aspekt må i den grad ikke undervurderes.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit