Bæredygtigt fyrtårnskontor i Københavns Havn

09.09.2016 14:45

Aller længst ude, lige på spidsen af Langelinjekaj står ’Pakhuset På Østerbro’. Med sin rustrøde facade og skindende vinduer lyser den op som et fyrtårn og byder både krydstogtskibe og medarbejdere velkomne til en dag i Københavns Havn. 

Pakhuset stod færdig i 2015 og kunne med sine 16.500 lukrative kvadratmeter med i alt 850 arbejdsstationer tage imod både længerevarende og kortsigtede lejere, der dermed fik frisk luft og havudsigt fra hele tre sider. Men det er ikke kun udendørsarealerne, der kan imponere.

"Der er tale om en dybt fascinerende kontorbygning med en betagende facade, som allerede har skabt betydelig opmærksomhed og med et toplækkert interiør, der kan få selv de mest kræsne kendere og eksperter til at vælte bagover i begejstring."

"Kvaliteten er svimlende overbevisende - glem alt om kedelige hvide akustiklofter, her er trælameller i asketræ belagt med sorte akustikmåtter. Hele bygningen dufter bogstavelig talt af naturmaterialer," beskriver Susan Lintrup fra Lintrup & Norgart.

Kigger man på, hvem der står bag projektet, forstår man dog også straks, hvilken kaliber vi er i. Udover Pakhuset På Østerbro, har Lundgaard & Tranberg Arkitekter desuden tegnet Axel Towers, New Nordic Louisiana samt moderniseringen af Statens Naturhistoriske Museum.

Naturmaterialer og bærdygtighed hand i hånd
Pakhuset På Østerbro er dog ikke kun en fryd for øjet, det er også rart at være i. Naturmaterialerne går dermed i samspil med visionen om at skabe nytænkende bæredygtighed.

Med et nyt energi- og indeklimakoncept og brug af grundvand til afkøling har man sammen med en hybrid ventilation sikret en høj energieffektivitet. Man forventer herved at have skabt en halvering af det normale vandforbrug, og helt op til 70 % i varmeomkostninger. 

For yderligere information om Pakhuset På Østerbro – Klik her!

 

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit