Kontorlokaler til Leje i Valby

Valby er en mangfoldig bydel blot få kilometer vest for det centrale København. Byen grænser op til Kongens Enghave, Vesterbro, Hvidovre, Frederiksberg samt Vanløse. Det er en selvstændig bydel, der huser både erhverv- og kontorejendomme, boliger og industri. 

Centrum i Valby er området omkring stationen og handelsgaden Valby Langgade, der rummer adskillige hyggelige caféer og butikker. I Valby er kultur i højsædet, og man kan blandt andet opleve Nordisk Film, teatre, kunstgallerier, Københavns Zoo, Valby idrætspark, samt shoppingcenteret Spinderiet. Valby området er desuden et stort område som spænder fra Kødbyen og Frederiksberg til Hvidovre og Rødovre - hvorved mange af Valbys gader og veje er knudepunkter for den interne københavnske trafik, hvorved mange køretøjer og cyklister passerer hver dag, hvilket giver stor eksponeringsmulighed.

Bydelen er traditionelt et gammelt erhvervsområde og huser store internationale virksomheder som FL Smith og Carlsberg Byen, som så småt begynder at se præsentablet og parat ud. Denne bydel er kulturel og historisk, og der rummer boliger, butikker, kulturseværdigheder m.m.

Står du og mangler kontorplads? Så kan du med rette benytte vores samarbejdspartner, der er danmarks førende portal for ledige erhvervsejendomme. Det vil være muligt at finde kontorer til leje i størrelsen 100-2.000 kvadratmeter med priser mellem 600-1100 kr. 

Statistik for Valby

Generelt er Valby et populært område, både for studerende, børnefamilier, ældre ægte par og første gangskøbere, hovedsageligt fordi det er billigere at købe villa eller leje sig ind end det er i indre København eller på Frederiksberg, og samtidig er tættere på byen end Rødovre og Hvidovre. Dog ses alligevel en tilbage gang i antallet af husstande, hovedsagelig på bekostning af flytning mod Frederiksberg. Antallet af husstanden i perioden 2013-2015 er faldet med knapt 1.200, 26.376-25.172. Dog ses et større procentvis fald vedrørende kontorlejemål, da der i samme periode har været en nemgang fra 596 til 521, igen grundet flere virksomheder søger mod enten erhvervsparker eller andre geografiske områder med bedre logistiske forhold. Dog har FLSmidth dog fortsat hovedsæde her.

Kontorfællesskaber i Valby

Generelt er der fremgang vedrørende kontorhoteller og kontorfællesskaber i Københavns området, da det gør ejendomsejere mindre sårbare og giver en større forhandlingsstyrke. Samtidig giver det en klart højere forrentning på ejendommene, grundet et højere prisniveau. Dog er det favorabelt for mange mindre virksomheder at leje sig ind i kontorhoteller, da kontorerne ofte tilbydes mere eller mindre serviceret, og det giver mulighed for at netværke med andre virksomheder i kontorfællesskabet.

Er du interesseret i at have din egen kontorplads i et spændende og interessant kontorfællesskab? Så kan du med fordel benytte dig af lokalebasen.dk, som med mange års erfaring, ved hvad der berør sig på markedet. Du vil få en komplet oversigt over kontorfællesskaber til leje i Valby, hvorfra du nemt og gratis kan komme i kontakt med udlejer. Klik dig ind på siden, og find dit næste kontorfællesskab nu! 

 

Er du på udkig efter investering i ejendomme i Valby, her finder du hjælp.

Ingen portal kan gøre det lettere for dig at finde investteringsejendomme til salg i Valby end Lokalebasen.dk. Virksomheden er yderst erfaren inden for erhvervsejendomsbranchen og yder den bedste hjælp på dette felt. Som bruger/partner af Lokalebasen.dk kan du med få klik finde stort set hele markedet for investeringsejendomme i Valby. Skal du sælge ejendomme, er der også mulighed for at oprette sig på siden, og få eksponeret dine investeringsejendomme. Se ovenstående link for nærmere information.

En Rundtur i Valby

Søger du kontor til leje i Valby? Så kan du med fordel se denne personlige rundtur omkring Valby, hvorved du kan danne dig et indtryk af hvordan bydelen hænger sammen med resten af København, samt hvad der er der er at finde i Valby.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit