Tre must til dit storrumskontor

20.05.2016 13:18

Storrumskontor

Inden for de seneste par år er der sket et betydeligt skift i kontorets indretning, og i dag ser vi flere og flere storrumskontorer i Danmark. Et nyere studie, der er baseret på 10.000 kontorfolks svar i 14 lande, viser, at forstyrrelser på et storrumskontor kan koste medarbejdere op til 86 minutters arbejdstid om dagen.  

En nyere finsk undersøgelse viser ligeledes, at støj i kontorlandskabet kan forringe medarbejdernes koncentrationsevne samt deres overordnede trivsel.

Men også faktorer som teperaturen og ventilationen på kontoret har en betydelig indvirkning på medarbejdernes trivsel og koncentration og dermed præsentationsevne.

"Det er vores konklusion, at medarbejdere præsterer syv procent lavere i et almindeligt kontormiljø, hvor der ikke er foretaget noget for at forhindre problemer med støj, temperatur og ventilation," siger en af forskerne bag det finske studie, Johanna Varjo. 

Forringet arbejdshukommelse 

Undersøgelsen viser ydermere, at arbejdshukommelsen forringes i takt med forstyrrende faktorer såsom et højt støjniveau på kontoret. Det finske forskerteam slår fast, at det forringer medarbejdernes præstationer i deres daglige arbejde. 

"Arbejdshukommelsen er vores evne til at fastholde en information i hovedet, mens vi udfører en anden handling. Hvis vi fx skal huske et telefonnummer, mens vi samtidig sidder og leder efter en kuglepen til at notere det med.

Vores arbejdshukommelse fungerer simpelthen dårligere, når de tre forstyrrende faktorer - støj, temperatur og ventilation - ikke er tilpasset kontormiljøet," siger den finske forskergruppe.

 

Læs mere her: 
Her er tre vigtigste musts til dit storrumskonto
Arbejdsmiljoviden.dk: Gennemtænkt indretning giver trivsel
Simultaneous effects of irrelevant speech, temperature and ventilation rate on performance and satisfaction in open-plan offices
Arbejdsmiljoviden.dk: Gode råd til indretning af dit storrumskontor
Politiken.dk: Åbne kontorlandskaber giver os bedre ideer - og stress 
Inc.com: 5 Ways to Survive Your Open Plan Office 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit