Tre gode tips til fotografering af dit kontor til leje

01.12.2015 22:46

Lys på Kontoret

Ønsker du at fotografere dit København, så er det essentielt med massere af lys. Sådan siger Lokalebasens nye fotograf fra London Matt Marsh. Alle lys bør være tændt, og alle gardiner bør være åbne. På denne måde fordeler lyset sig jævnt i hele kontoret, og billedet bliver mere tiltrækkende.

Placer kameraet korrekt

Målet med det perfekte billede er et naturligt look hvor kontoret på samme tid ser stort ud. Et fotograf-trik er at pege kameraet mod et hjørne af kontoret. Dette vil få lokalet til at se stort ud på en naturlig måde. Peger du derimod kameraet mod en væg, vil billedet blive fordrejet, og det naturlige look forsvinder.

Køb en ekstern blitz til kontoret

Med en ekstern blitz kan du lysne mørke områder, da du ikke er begrænset af kameraets egen blitz. Placer blitzen skjult for kameraet evt. mod en væg så hele lokalet bliver lyst op.Ønsker du at tage perfekte billeder af dit kontor, vil disse tre tips hjælpe dig på vej. 

Find kontor i København K

Læs mere om det perfekte billede her

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit