Sådan styrker du din koncentrationsevne i kontorlandskabet

27.09.2019 09:22

Det åbne kontorlandskab får for tiden meget kritik. Kritikken er til at forstå. Der er udfordringer forbundet med at arbejde i et fælles kontor. I det store fælles rum sidder folk ofte med vidt forskellige opgaver. Det er sådan set, hvad enten det er et kontorfællesskab med forskellige virksomheder, eller om det er en virksomhed med alle medarbejdere samlet i samme lokale. 

En af konsekvenserne ved det åbne kontorlandskab er, at det kan være svært at fokusere på sine arbejdsopgaver over længere tid. Der er meget, der kan forstyrre én. Det kan være alt fra sidemakkerens snak til lyde på deres computere.

Det kan undertiden måske være lidt for nemt at bebrejde det åbne kontorlandskab for ens manglende koncentrationsevne. Det er sjældent kun ydre faktorer, der påvirker ens fordybelse. Ofte skyldes det ens egne tanker på alt muligt andet og ens egen evne til at distancere fra dem. 

Uanset hvad du bruger som syndebuk for din manglende fordybelsesevne, er det på tide at forbedre den. Eftersom der bliver skrevet mange artikler om manglende koncentration, er der også meget hjælp at hente. Lad os se på nogle nyttige tricks, du kan gøre brug af, hvis du ønsker at skabe mere fokus. 

Luk de forstyrrende elementer ude

Grundpillen til at komme koncentrationsbesvær til livs består ganske enkelt af, at du skal lære at lukke af for de forstyrrende elementer. Det kan du lære igennem meditation og koncentrationsøvelser. 

Meditation er en gylden middelvej til at opnå fordybelse. Med et par effektive meditationsøvelser kan du blive bedre til at være til stede i nuet. Når man mediterer, er målet nemlig at blive i stand til at lukke alle forstyrrelser ude. Imens du mediterer og søger ro, vil du nok opfange lyde og omgivelser omkring dig. Men du vil lade være med at rette din opmærksomhed på det. 

Det samme kan du så gøre, når du skal tilbage til arbejdet. Det er godt at lære at lukke omgivelserne ude. Et par minutter om dagen kan gøre underværker. Du kan aldrig sikre dig de mest optimale omstændigheder, men du kan med tiden lære at arbejde fokuseret under de fleste. 

En anden måde at træne din evne til fordybelse er ved simple koncentrationsøvelser. Der findes forskellige slags øvelser. Det er derfor med at afprøve dem for at finde den teknik, der kan hjælpe dig.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit