Sådan højner du arbejdsglæden på arbejdspladsen

16.01.2019 13:42

Arbejdsglæden på din arbejdsplads er en af de vigtigste faktorer, når det kommer til din virksomheds succes. Mistrives dine ansatte, kan det få konsekvenser - ikke bare for dine medarbejdere, men også for virksomheden. Det er vigtigt at investere i ressourcer og arbejdstid for at højne arbejdsglæden. Selvom ansatte kan have vidt forskellige grunde til at være glade for netop deres arbejdsplads, kan et større fokus på visse faktorer have en positiv indvirkning på engagementet, motivationen og humøret for de fleste medarbejdere.

Lyt til dine ansatte

Ønsker du at lave tiltag på din arbejdsplads, der sikrer en større arbejdsglæde og et bedre arbejdsmiljø i det hele taget, kan du eksempelvis starte med at arrangere en dag for alle dine medarbejdere. På denne dag kan alle få mulighed for at komme med forslag til ændringer, der i sidste ende kan skabe et bedre arbejdsmiljø for den enkelte.

Lav traditioner blandt kollegerne

Er målet en bedre stemning på kontoret og et godt samarbejde på tværs af stillinger, er det en god ide at sørge for at flere sociale traditioner bliver indført eller genoptaget. Det kan for eksempel være en årlig julefrokost eller en fødselsdagsfrokost, når en medarbejder på kontoret fylder år.

Uddelegér flere opgaver

Det er endvidere vigtigt for de fleste medarbejdere at kunne se en lovende fremtid for sig selv i et firma. Derfor er det helt afgørende, at ansatte får muligheder for at udvikle sig fagligt i deres stilling. Mange ønsker at blive udfordret på deres arbejdsplads, og mange af disse bliver motiveret af netop det i dagligdagen. Som arbejdsgiver bør man derfor videregive så mange arbejdsopgaver som muligt. På den måde får man selv mere overskud til egne opgaver, og man bliver automatisk også mere opmærksom på den daglige trivsel på arbejdet. Samtidig fortæller man indirekte sine medarbejdere, at man har tillid til, at de kan påtage sig og løse disse ekstra opgaver. Det er en vigtig del af enhver arbejdsplads, at der er gensidig respekt og tillid mellem ledelsen og virksomhedens medarbejdere.    

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit