Sådan får du et bæredygtigt kontor i København

06.09.2018 10:04

I disse år er der et stigende fokus på miljøet og de bæredygtige valg. Her er der også ting, man som virksomhedsleder kan gøre – og med et kontor i København er du godt på vej.

Et bæredygtigt storbyliv

Mange forbinder måske ikke hovedstadens høje bygninger og trafikerede veje med et bæredygtigt valg. Og det er heller ikke givet, at du er med til at passe på miljøet ved at bosætte dig i byen. Men det afgørende er her, at der med storbylivet følger et hav af muligheder. Og du kan derfor selv i høj grad have indflydelse.

På transportfronten er der gode forudsætninger for det bæredygtige valg i København. Med både metro, mange bybusser og gode cykelmuligheder vil det derfor være let at træffe det miljøbevidste valg.

De gode vaner

Er I en virksomhed af international karakter, eller er I ofte i Jylland, er der måske en stor besparelse på miljøfronten. Det kan måske virke fristende at hoppe på et hurtigt fly fra København til Jylland, men flyrejser er en af de største miljøsyndere, og derfor er tog- eller busrejsen det gode klimavalg. En fordel ved togrejsen er, at tiden bedre kan udnyttes som arbejdstid. Eller det kan være tid, hvor dine medarbejdere har mulighed for at få snakket ting igennem i virksomheden, som normalt ikke bliver italesat i det daglige.

Har I en madordning i firmaet, er København så at sige madordningens Mekka. I byen finder man mange forskellige frokostordninger – hvor en kasse med lokale råvarer eller en vegetarisk menu vil være et bæredygtigt valg.

Kontoret kan også være et klimavalg

Sidst kan der også være point at hente på bæredygtighedsfronten ved at leje et kontor. Når man deler bygning, vil man ofte også dele andre ting – det kan være tørretumbler, 3D-printer eller vaskemaskine. Dette gør sig også gældende for erhvervskontorer, da det er oplagt at deles med de øvrige virksomheder i bygningen. At være flere om tingene sparer gevaldigt på ressourcerne – samtidig med at det også er et godt valg for økonomien, da der er penge at spare ved at deles om tingene.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit