Nyt stort udspil, der skal tiltrække erhvervslivet

05.02.2019 08:46

Der er dyb enighed mellem Hvidovre Kommune og regeringen angående det nye, store byggeprojekt, der for få uger siden blev lanceret og præsenteret for resten af Danmark. Projektet bliver et af de grønneste, mest innovative og største af slagsen i Nordeuropas historie, og forventningerne til etableringen af det nye store område er tårnhøje blandt politikerne i både kommunen og blandt politikerne i regeringspartierne.


Avedøre Holme – et sandt erhvervsparadis

I alt sin enkelthed går byggeplanerne ud på at forlænge et allerede meget attraktivt område i Danmark, der i dag er efterspurgt blandt de helt store spillere i dansk erhverv. Det drejer sig om det store område ved Avedøre Holme, der efter byggearbejdet tilbage i 1960’erne, er blevet meget attraktivt blandt erhvervsfolk og tiltrækker mange virksomheder til Danmark. Derfor er tiden nu til en udvidelse, så Danmark er langt bedre rustet i den internationale konkurrence om virksomheder, investeringer og kvalificeret arbejdskraft.    


Begejstring fra alle sider

Lanceringen afslørede stor begejstring hos Hvidovre Kommunes borgmester, Helle Adelborg, og blandt regeringspartierne. Ifølge de første analyser af projektet, der er lavet af Deloitte, kommer det nye område ved Avedøre Holme nemlig til at kunne huse helt op til 12.000 arbejdspladser, hvilket naturligvis også fører til flere tusinde jobs. Analyserne afslører også, at Danmark kan se frem til en ny vækst på op til 54 mia. kr., når projektet står færdigt.   


Et grønt perspektiv

 

Området kommer til at få navnet ’Holmene’ og kommer da også til at bestå af ni forskellige holme, hvoraf den første forventes at stå klar blot seks år efter, at byggearbejdet er gået i gang. Selvom ’Holmenes’ primære formål er at tiltrække erhvervslivet, er der samtidig store planer om at gøre det til et stort, grønt naturområde, der blandt andet vil tiltrække natur- og fugleinteresserede. Derudover er det en del af planen at skabe et område for sportsudøvere med forskellige vandsportsaktiviteter og løbe- og cykelstier. Alt i alt skal det nye, store byggeprojekt sørge for, at vi får endnu flere virksomheder til at komme eller blive i Danmark, men området skal samtidig indeholde mange naturoplevelser for både store og små.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit