Langt flere rykker ind i kontorhotellet

05.10.2016 15:17

En ny undersøgelse fra MatchOffice, der i Danmark går under navnet Lokalebasen.dk, viser, at de europæiske kontorhoteller oplever en popularitet som aldrig før. Undersøgelsen omfatter besvarelser fra i cirka 700 kontorhoteller fra i alt 49 lande, og viser, at en ud af tre af de adspurgte kontorhoteller kan fremvise udlejningsprocent over 90 procent.

I kølvandet på den øgede efterspørgsel og den høje udlejningsprocent fortæller han dertil, at flere udlejere har i sinde at udvide deres kontorhotel, ligesom prisniveauet sandsynligvis også får et nøk opad i nær fremtid.

Årsagen til den stigende efterspørgsel skal findes i det fleksible koncept, som kontorfællesskaberne typisk tilbyder. Jakob Dalhoff, CEO for MatchOffice, uddyber:

”Mange virksomheder arbejder i dag mere mobilt, og det stemmer overens med mange af de koncepter, som man typisk finder i et moderne kontorhotel. Og mange nystartede virksomheder har ikke mod på at binde sig til de længere kontrakter, der typisk er forbundet med et traditionelt lejemål,” siger Jakob Dalhoff.

Han tilføjer, at kontorhotellets koncept er ideelt for selvstændige, freelancere og for start-up virksomheder, da man ikke får udgifter som istandsættelse og indretning af kontorlokaler samt diverse driftsomkostninger.  

Læs mere: Ny undersøgelse: Kontorhotellet 2016 fremviser rekordhøje udlejningsprocenter
Læs hele rapporten her: Industry Survey 2016

 

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit