Motion på arbejdspladsen? Derfor kan det betale sig

07.05.2019 08:11

Flere taler om, at det er en god idé at bringe motion ind på arbejdspladsen, men hvorfor egentlig? Det er der flere gode grunde til. I dette indlæg giver vi dig tre grunde til, hvorfor det kan betale sig at bringe motionen ind på arbejdspladsen.

Medarbejdere med mere overskud

Når dine medarbejdere får mulighed for at dyrke motion på arbejdspladsen, kan det give en fornyet energi. Denne fornyede energi kan være altafgørende for en arbejdsplads. Det betyder nemlig, at dine medarbejdere har mere overskud til at udføre deres arbejde. Ved at inddrage motion på arbejdspladsen kan du få mere effektive medarbejder. På den måde kan det derfor betale sig at gøre motionen til en aktiv del af din virksomhed.

Mere arbejdsglæde på arbejdspladsen

Energi og overskud kan være med til at skabe arbejdsglæde. Motionen kan også vise dine medarbejdere, at du vil dem det godt. Det viser overskud fra din side som leder. Det er noget, der smitter af. Motionen kan derfor være med til at skabe en arbejdsglæde, der spreder sig til hele virksomheden. På det punkt kan motion derfor helt klart også betale sig.

Mange måder at bringe motion ind i arbejdsdagen på

En fordel ved motion på arbejdspladsen er, at der er en masse måder, du kan gøre det på. Det betyder, at du kan tilpasse motionsdelen præcis til netop din virksomhed. Består din virksomhed af en forholdsvis ung stab, kan du gå lidt mere kreativt til værks. De kan sikkert holde til lidt af hvert rent motionsmæssigt. Er dine medarbejdere af lidt mere blandet karakter i forhold til alder og motionsniveau, er der også gode muligheder. Det kan være den lidt lettere slags, hvor der er planlagt en gåtur i frokostpausen hver dag. Det kan også være motionscykler i stedet for kontorstole. Det er et fænomen, der er blevet meget populært. Der er dog mange forskellige løsninger. Du kan derfor tilpasse det, så det passer perfekt til din virksomhed. På den måde får du mest muligt ud af at inkorporere motion på arbejdspladsen. Disse tre grunde viser tydeligt, at det sagtens kan betale sig at inddrage motion på arbejdspladsen.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit