Moderne kontor til leje ved Flintholm St.

27.04.2016 09:48

Flotte kontorer ved Flintholm

Tæt på Flintholm Station er et moderne og fleksibelt kontorlejemål ledigt. 

I hjertet af København kan du finde et moderne kontor til leje med en attraktiv beliggenhed tæt på Flintholm Station. Kontoret er beliggende på Osvald Helmuths Vej og der er mulighed for at leje mellem 450 og 11.350 kvadratmeter. Lejemålet giver lejere mulighed for at indrette lejemålt, så det passer til deres behov. Lejemålet giver ydermere mulighed for arealudnyttelse på helt ned til 13,5 kvadratmeter per medarbejder. 

Kontorlejemålet indeholder åbne kontorlandskaber, møde- og projektrum samt muligheden for at få indrettet enkeltmandskontorer. Lejemålet er desuden ventileret og klimastyret for at sikre et godt arbejdsmiljø. MultibrugerhusKontoret er beliggende i et multibrugerhus, der giver dig som lejer adgang til en række fælles faciliteter. Faciliteterne tæller blandt andet reception, mødelokaler, auditorier, fitness samt en lækker kantine. 

Du vil ligeledes kunne finde små hot-spots under glastaget, der kan benyttes til uformelle møder, et telefonopkald eller et pause. 

I forhold til parkeringsmuligheder, så er der under ejendommen rig mulighed for parkering, hvor der i alt vil være plads til 550 biler. 

Se lejemålet på Lokalebasen.dk

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit