København – erhvervslivets mekka

09.11.2017 09:51

For tiden raser der en offentlig debat omhandlende københavneri, (de)centralisering af magten og offentlige arbejdspladser i provinsen. Nogle mener, at alt for mange af statens organer er placeret i København. Denne debat vil slet ikke blive berørt i denne artikel. Der er jo tale om offentlige arbejdspladser, hvilket er en helt anden snak end private arbejdspladser. Der er andre faktorer i spil, når der snakkes om offentlige arbejdspladser.

Den største by

Man kan sige, at alle disse førnævnte offentlige arbejdspladser var placeret i Hovedstadsområdet af en grund. I og med, at København er den største by i Danmark, er arbejdskraften af gode grunde også den største. Der er mange mennesker placeret i et forholdsvis lille område, hvilket gør, at puljen af potentielle ansatte til din virksomhed er større. Der er flere personer at tage af. Man kan sige, at Danmarks beskedne størrelse gør, at man aldrig kan komme rigtig langt væk. Der er selvfølgelig grænser for, hvor langt en almindelig dansker ønsker at pendle, og lige netop derfor er det en god idé at placere din virksomhed i København.

De bedste hoveder til dit kontor

Du ønsker naturligvis at finde de bedste folk til din virksomhed. Heldigvis er København en af de bedste byer i hele Europa, hvis man søger kvalificeret, veluddannet arbejdskraft. Derfor er et kontor i København en rigtig god idé. Du vil ikke have svært ved at finde gode hoveder til kontorarbejde i hvert fald. Bevares, huslejen eller ejendomspriserne er høje i København sammenlignet med andre byer i Danmark, men dette er der selvfølgelig også belæg for. Hele ejendomsmarkedet kører efter udbud og efterspørgsel. Da der er kæmpe efterspørgsel efter erhvervskontorer i Hovedstadsområdet, stiger priserne naturligvis. Den store efterspørgsmål er naturligvis grundet i de førnævnte faktorer. Men man skal se den høje husleje eller den dyre ejendomspris som en investering. Ønsker man de bedste folk, skal man naturligvis være placereret der, hvor de bedste folk ønsker at arbejde. Og det er nu engang hovedstaden.

Købe eller leje?

Er du blevet overbevist om, at København er det rigtige sted for din virksomhed, skal du nu have fundet dine kontorer. Så opstår dilemmaet om, hvorvidt der skal lejes eller købes kontorer. Der er givetvis fordele og ulemper ved begge to. Leje er billigst nu og her, men dyrest på den lange bane. Det kræver ikke den store kapital fra start, og der er stor fleksibilitet, forstået på den måde, at hvis man ønsker at finde noget nyt, opsiger man blot aftalen og så er man videre. Køber man i stedet, skal man være sikker i sin sag. Man skal have kapitalen fra start, men det er selvfølgelig billigst i det lange løb, da man ved et salg, får penge tilbage. Ulempen kan dog være, at det nogle gange er lettere sagt end gjort, når man skal sælge en dyr ejendom. 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit