IoT indtager kontorer verden over

15.04.2016 14:27

Internet of Things, som er den nyeste trend inden for teknologien, åbner op for uendelige muligheder – og er netop ved at revolutionere vores verden og arbejdsliv.

Ved IoT puttes teknologi ind i enheder, der giver mulighed for dataudveksling og interaktion mellem enhederne.

IoT er ikke én ting, men kan være alle mulige ting som software, hardware og protokoller. Det kan ydermere også være ting, som du normalt ikke ville forbinde med internettet såsom termostater og støvsugere.

Den dag i dag er hele fem milliarder enheder koblet op til internettet, og disse ting kan altså interagere og fjernstyres på forskellig vis. Det fortsat stigende antal af enheder, der kobles til internettet er med til at gøre virksomheder endnu smartere og mere effektive.

Fx kan en sensor på skrivebordet fortælle dig, hvis du sidder på en uhensigtsmæssig måde, om det ville være godt at hæve eller sænke bordet en smule, eller om det er tid til, at du rejser dig.

Der er desuden sensorer, der kan registrere, når folk ankommer til kontoret, hvilket kan sætte andre mekanismer i gang såsom at tænde lyset, starte kaffemaskinen m.m.

IoT og fremtidens arbejdsplads
I magasinet NINEtoFIVE, udtaler Natasha Friis Saxberg, der er direktør for Future Growth hos virksomheden Atea, der specialiserer sig i IT-infrastruktur, at man bør fokusere på, hvordan fremtidens arbejdsplads kommer til at se ud.

”Fremtidens arbejdsplads - som rigtig mange teknologivirksomheder som fx Apple og Cisco arbejder med – handler meget om mobilitet,” fortæller hun.

IoT gør det mere effektivt og tilgængeligt at arbejde på tværs af fysiske lokationer – det er dermed ideelt til at højne mobiliteten. Et eksempel herpå er det nyeste, moderne videokonferencesystemer, der udover at skabe fleksibilitet også spare mødedeltagerne transporttid.

Fremtidens arbejdsplads bliver vurderet som værende ’flydende og mobil', hvilket både kan have fordele og udfordringer. 

Læs hele artiklen her: IoT er på vej til dit kontor

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit