Inspiration til at gå flere skridt i arbejdsdagen

11.11.2019 13:21

De famøse 10.000 daglige skridt har du sandsynligvis hørt om. Det er vigtigt for vores sundhed, at vi er aktive i løbet af vores hverdag, og dette sker bl.a. gennem mange skridt. Det anbefales, at vi hver dag tager 10.000 skridt – men for mange er dette et svært tal at opnå. Især mennesker med stillesiddende jobs på kontorer kan have svært ved at nå det høje tal. Vi giver dig her inspiration til, hvordan du får gået flere skridt i løbet af din arbejdsdag. 

Start egen konkurrence, eller deltag i kampagner

 

Motivationen er lettest at holde, hvis I er flere om det. Derfor kan du med fordel starte en konkurrence på arbejdspladsen for kollegaerne. Her skal I dyste mod hinanden om, hvem der kan tage flest skridt i en given periode – eksempelvis to uger. Den person, som tager flest skridt, vinder en præmie såsom en middag med alt betalt, to biografbilletter eller et gavekort. I kan også trække lod blandt alle de medarbejdere, der går 10.000 skridt i 8 ud af 14 dage. Ønsker I ikke at starte jeres egen konkurrence, kan I deltage i en landsdækkende kampagne såsom Tæl Skridt udarbejdet af Dansk Firmaidrætsforbund. 

Tag trapperne, stå op og tal samt gå til kollegaen

 

Faktisk kan helt små ændringer i dagligdagen gøre, at du får inkorporeret flere skridt. Tag trapperne fremfor elevatoren hver gang, og få trænet dine lår og baller. Rejs dig op, når du taler i telefon. Helt automatisk vil du begynde at gå frem og tilbage, og du vil ofte opleve, at samtalen flyder mere naturligt. Gå hen til din kollega i stedet for at sende personen en e-mail eller foretage et opkald. Her får du ikke bare flere skridt, men du kan opleve, at den personlige kontakt er langt bedre end den telefoniske og elektroniske. 

Få en stepmaskine eller minicykel ved skrivebordet

 

Den sidste – og virkelig effektive – måde at være mere aktiv i arbejdsdagen er ved at købe en lille stepmaskine eller handy minicykel. Placer den ved skrivebordet i stedet for kontorstolen, og mærk, hvordan du bliver mere aktiv. Du behøver blot at bevæge dig i roligt tempo, hvor du fortsat mærker den gode effekt.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit