Hvilket kontor er det rette for dig?

15.11.2015 19:45

Inden du begynder søgningen efter de perfekter kontorer i København K, bør du overveje hvilken type af kontor, som passer til din virksomhed.

Kontoret for den fleksible virksomhed

Er din virksomhed stadig meget ung, og er du usikker på, hvordan fremtiden ser ud, så bør du overveje en mere fleksibel løsning. I dette tilfælde kan servicerede kontorlokaler i form af et kontorhotel være den optimale løsning. Med et kontorhotel kan din virksomhed hurtigt skifte antallet af kontorpladser, i takt med at virksomheden vokser, uden at i behøves bekymre jer om de fast omkostninger. På denne måde kan i bruge jeres energi på kerneforretningen og skabe den ønskede vækst.

Det åbne kontor

Med inspiration fra New York er det blevet populært at leje åbne kontorlokaler. Et stort åbent kontor fordrer sammenhold, fælles vision og gennemsigtighed, hvilket alle er værdier, der kan bidrage din virksomhed. I din søgning efter kontor til leje i København K, kan du i din søgning lede efter kontorer med større åbne lokaler. 

Fællesskabet i fokus

Et tredje spørgsmål din virksomhed bør stille sig selv, er om i kan drage nytte af at arbejde i fællesskab med andre virksomheder eller ej. Et godt kontorfællesskab kan være yderst bidragende for enhver virksomhed, men det er ikke den perfekte løsning for alle virksomheder. Der er mange forskellige faktorer at tænke igennem, inden kontorsøgningen går i gang. Fleksibilitet, åbenhed og fællesskab er tre vigtige faktorer, som kan vise dig vejen til det perfekte kontor til leje i København K.

Find kontor til leje i København K

 

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit