Fast frokostordning – derfor er det en god idé

03.09.2019 12:51

Overvejer du at få lavet en fast frokostordning på din arbejdsplads? Der kan være mange overvejelser omkring, om du skal gøre det eller ej. Vi vil dog gerne hjælpe dig med at blive klogere på, hvorfor det kan være en rigtig god idé. 

Læs med her i indlægget, og få tre fordele ved at lave en fast frokostordning på din arbejdsplads.  

Mere hygge, når der spises det samme

Vælger du at lave en fast frokostordning på din arbejdsplads, kan du skabe noget mere socialt i frokostpausen. Det er ofte lidt hyggeligere, når man sidder og spiser det samme mad. Så mødes nemlig om dette måltid. 

Der kan skabes nogle hyggelige samtaler omkring, hvad der er på menuen i dag, og hvordan det mon er blevet lavet. Det kan derfor være en rigtig god måde at skabe en hyggelig stemning.

Vær sikker på, at dine medarbejder for god og nærende frokost

En af de bedre fordele ved en fast frokostordning er, at du sikre dig, at dine medarbejdere får en god og nærende frokost. Og hvorfor er det så en fordel for dig som arbejdsgiver? Det er en fordel, fordi dine medarbejdere har fået den rigtige næring, der kan give dem energi til at udføre sit arbejde. 

En fast frokostordning kan også tilbyde varierende retter i løbet af ugen. Det er også med til at holde dine medarbejdere sunde, så de får de nødvendige vitaminer og mineraler. Det kan også gøre en stor forskel for deres energiniveau. På det punkt kan du derfor få en hel del ud af at lave en fast frokostordning. 

Et attraktivt personalegode

En anden fordel er, at det kan være et yderst attraktivt personalegode med en fast frokostordning. Mange synes, at det ikke er det fedeste at skulle have sin egen madpakke med. Derudover er det heller ikke altid lige nemt at huske. 

Med en fast frokostordning er der altid frokost til alle. Derudover er der mange kommende medarbejdere, der vil se det som et attraktivt personalegode. Det kan derfor være noget, der adskiller dig fra konkurrerende arbejdspladser.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit